Νένα Μεντή: «Οι ηθοποιοί δεν αγαπιόμαστε μεταξύ μας, ούτε συμπαθιόμαστε, άσε τι λέμε»

“Φυσικά και έχω βιώσει τον ανταγωνισμό αλλά δεν με ένοιαζε και πολύ. Ήμουν σκληρό καρύδι πάντα” εξομολογήθηκε η Νένα Μεντή.

Τη Νένα Μεντή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και η δημοσιογράφος Νάντια Ρηγάτου το μεσημέρι του Σαββάτου με αφορμή την παράσταση «Μαρίκα» στο θέατρο Χώρα. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός γύρισε πίσω στην εποχή του σίριαλ «Τρεις χάριτες»

Πιο συγκεκριμένα, η Νένα Μεντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «και να είχα σήμερα τη δυνανατότητα να κάνω τηλεόραση, δεν νομίζω πως θα έκανα. Είχα την τύχη να είναι το πρώτο πράγμα που έκανα οι «Τρεις χάριτες», που μου άρεσε πολύ και θα το έκανα και με λιγότερα λεφτά. Από τότε που βγήκα στο θέατρομ 55 χρόνια τώρα, έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα».

«Φυσικά και έχω βιώσει τον ανταγωνισμό αλλά δεν με ένοιαζε και πολύ. Ήμουν σκληρό καρύδι πάντα. Όλοι οι ηθοποιοί δεν αγαπιόμαστε μεταξύ μας, ούτε συμπαθιόμαστε… Άσε τι λέμε… Έχουμε ανταγωνισμούς και ζήλιες όπως όλοι οι άνθρωποι».

«Έχω παίξει στο θέατρο και με κολικό του νεφρού ενώ το χειρότερο είναι να έχεις θάνατο. Και ο πατέρας μου και ο αδελφός μου όταν έφυγαν, το βράδυ εγώ έπαιξα. Ατυχήματα και έχω πάθει πράγματα που με έναν τρόπο τα έχω ελέγξει απευθυνόμενη και στον κόσμο. Για παράδειγμα, έπαθα το πόδι μου «σαν να το έσπασα» και εκλαιγα απο τον πόνο σε όλη τη παράσταση».

zappit.gr