Νίκος Ευαγγελάτος για αδελφή της Ρούλας: «Είναι οικογενειακή ιστορία το ψέμα και σταματάω εδώ γιατί θα παρασυρθώ»

Πολύ αιχμηρός ήταν στα σχόλιά του ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Live News μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της μητέρας και της αδελφής της 33χρονης κατηγορούμενης ότι ξυλοκοπήθηκε στη ΓΑΔΑ.

«Ακούσατε τι είπε η μάνα; Ότι είδε. Είδε; Γιατί αν είδε πρέπει να το κάνουμε όσο πιο μεγάλο θέμα μπορούμε. Αν όμως δεν είναι έτσι μήπως είναι οικογενειακή ιστορία το ψέμα και σταματάω εδώ γιατί θα παρασυρθώ» είπε εμφανώς ενοχλημένος.

Λίγο αργότερα σχολιάζοντας την εμφάνιση της μάνας και της αδελφής της 33χρονης στη ΓΑΔΑ. «Με ξεπερνάει το ότι τις είδα κουκουλωμένες και τις δύο να τρέχουν να φύγουν από τις κάμερες. Λίγη ώρα πριν είχαν δώσει συνέντευξη στην κάμερα και μετά τρέχανε να φύγουνε από τους δημοσιογράφους. Και πήγαν στη ΓΑΔΑ και είπαν και οι δύο ότι είδαν οι αστυνομικοί την είχαν κάνει μαύρη στο ξύλο. Μια λεπτομέρεια, δεν έχει δώσει καν κατάθεση. Δεν την έχουν ανακρίνει οι αστυνομικοί.

Να μάθουμε από αυτή τη μάνα πού είδε μαυρισμένα τα μάτια να το κάνουμε κόλαση. Αν δεν τα είδε μπορούμε να καταλάβουμε περισσότερα πράγματα πώς έφτασε η Πισπιρίγκου να σκοτώσει τρία παιδιά» ήταν το επόμενο πολύ αιχμηρό του σχόλιο.

znews.gr