Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει – Πώς θα περάσει κάθε ζώδιο

Tα βέλη του θεού Έρωτα θα βρίσκονται στον αέρα στις 14 Φεβρουαρίου. Γνωρίζοντας πώς η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο, μπορεί να είναι το κλειδί για να ξέρεις πώς θα περάσεις τη φετινή γιορτή των ερωτευμένων. Θα είσαι ένα από τα τυχερά ζώδια που θα βουλιάξουν ανάμεσα σε κόκκινα τριαντάφυλλα και συγκινητικά ερωτικά γράμματα; Ή μήπως ένα από τα λιγότερο τυχερά ζώδια, που δεν πιστεύουν πια σε αγάπες και έρωτες;

Πώς θα επηρεάσει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τα ζώδια;

Κριός

Ένας κρυφός θαυμαστής μπορεί τελικά να κάνει κίνηση και να ξεδιπλώσει μπροστά σου τα φύλλα της καρδιάς του. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, μην εκπλαγείς αν ο/η σύντροφός σου, σού δώσει περισσότερη προσοχή από ό,τι συνήθως. Η ελπίδα για το ταξίδι στην αγάπη, θα ενισχυθεί από τη φλογερή Σελήνη στον Τοξότη. Χωρίς να ξέρεις πού θα σε βγάλει ένας έρωτας, η σεληνιακή ενέργεια θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα άλμα πίστης. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι η ιδανική στιγμή για να μοιραστείς τα αληθινά σου συναισθήματα.

Ταύρος

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα σε φέρει πιο κοντά στον/στην αγαπημένο/η σου Ταύρε. Θα υπάρξει μια φυσική ευθυγράμμιση ανάμεσα σε εσένα και την αδελφή ψυχή σου, καθώς η γλυκιά Αφροδίτη θα συναντήσει τον ονειρικό Ποσειδώνα. Η άνευ όρων αγάπη, θα δημιουργήσει μια αναμφισβήτητη αποδοχή στην ερωτική σου ζωή. Η επιθυμία σου για συναισθηματική και σεξουαλική οικειότητα θα βαθύνει στην πορεία της γιορτής των ερωτευμένων. Πειραματίσου με sex toys, εσώρουχα, ακόμα και με ένα νέο μέρος κατά τη διάρκεια αυτού του φλογερού φεγγαριού. Είναι μια φανταστική ημέρα για να αναβαθμίσεις τη σεξουαλική σου ζωή.

Δίδυμοι

Πού βλέπεις να πηγαίνει η ερωτική σου ζωή τα επόμενα χρόνια, Δίδυμε; Συνήθως, τείνεις να ζεις στο παρόν αντί να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Αλλά ονειροπολήσεις δέσμευσης, γάμου και πολλά άλλα θα κατακλύσουν τις σκέψεις σου αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ποσειδώνα. Έτσι θα αισθάνεσαι πιο αισιόδοξη, ενώ ευθυγραμμίζεσαι με αυτό που θέλεις να δημιουργήσεις με την αδελφή ψυχή σου, τα επόμενα χρόνια. Η τολμηρή ενέργεια της σελήνης στον Τοξότη, θα σε κάνει ειλικρινή με τα συναισθήματά σου, γι΄ αυτό μη διαστάσεις να μιλήσεις για το πώς νιώθεις αληθινά. Η σημερινή ήμερα επίσης θα μπορούσε η αρχή ενός έρωτα που έχει τις βάσεις του σε μια φιλία.

Καρκίνος

Πώς μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Καρκίνε; Δεδομένου ότι η γλυκιά Αφροδίτη θα είναι σε σύνοδο με τον μαγικό Ποσειδώνα, ίσως είναι καιρός να σκεφτείς τι πιστεύεις για την ερωτική σου ζωή. Η αγάπη δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάνεις την πίστη σου στον έρωτα. Δεδομένου ότι το φεγγάρι φωτίζει τον τομέα της εργασίας στο ωροσκόπιό σου, μάλλον θα χρειαστεί λίγη προσπάθεια εκ μέρους σου για να δείξεις λίγη αγάπη στον/στην σύντροφό σου.

Λέων

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν ήταν ποτέ τόσο οικεία για εσένα. Καθώς η Αφροδίτη θα συναντήσει τον διαισθητικό Ποσειδώνα, η επιθυμία σου για αγάπη και έρωτα, θα ξεπεράσει τα εγκόσμια. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όμως δεν θα είναι μόνο μια γλυκιά, αλλά και μια παθιασμένη μέρα, με ένα φλογερό φεγγάρι στον Τοξότη. Το σεξ είναι έτσι κι αλλιώς για εσένα, ένας από τους πολλούς τρόπους για να δείξεις πόσο δυνατή είναι η αγάπη σου. Αλλά να ξέρεις ότι αυτό μπορεί να είναι ένα γόνιμο φεγγάρι. Οπότε προχώρα με (ή χωρίς) προσοχή.

Παρθένος

Τι είδους δέσμευση ψάχνεις, Παρθένε; Το ζήτημα της αγάπης θα εκδηλωθεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν η ερωτική Αφροδίτη θα συναντήσει τον ευφάνταστο Ποσειδώνα. Είτε είσαι single, είτε σε σχέση, η όψη αυτή θα στρέψει την προσοχή σου, σε όλες τις πιθανότητες που θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα στην ερωτική σου ζωή. Άφησε τα logistics στην άκρη και οπτικοποίησε αυτό που θέλεις να συμβεί. Μην εκπλαγείς αν δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Αν είσαι σε σχέση, μια σπιτική ρομαντική βραδιά, είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να χαρείς με κάθε τρόπο (wink) τη φετινή γιορτή των ερωτευμένων.

Ζυγός

Ώρα να βγεις εκεί έξω, Ζυγέ! Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σίγουρα θα είναι ιδιαίτερα μαγική για εσένα, καθώς η αγάπη της Αφροδίτης θα έρθει σε αρμονία με τον ιδιότροπο Ποσειδώνα. Αυτή είναι μια μαγική διέλευση που θα ενισχύσει τις ρομαντικές δονήσεις στο σύμπαν σου. Η αγάπη θα είναι κυριολεκτικά παντού γύρω σου, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανοίξεις τα μάτια και την καρδιά σου. Ανεξάρτητα από το αν είσαι single ή ζευγάρι, η σελήνη στον Τοξότη, θα αυξήσει τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες, επιτρέποντάς σου να πεις αυτό που έχεις στο μυαλό και στην καρδιά σου.

Σκορπιός

Τι θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια στην αναζήτησή σου για αγάπη, Σκορπιέ; Είσαι ένα από τα τυχερά ζώδια που θα χτυπηθούν από τα βέλη του έρωτα, καθώς η σύνοδος μεταξύ της ρομαντικής Αφροδίτης και του ονειροπόλου Ποσειδώνα θα σε φέρει πιο κοντά στις επιθυμίες της καρδιάς σου. Το ζεστό φεγγάρι στον Τοξότη θα είναι η κοσμική σου υπενθύμιση για να νιώσεις ασφάλεια στις ρομαντικές σου προσπάθειες, κάνοντας ένα άλμα πίστης. Δεν θα το μετανιώσεις!

Τοξότης

Η φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σίγουρα θα σε φέρει πιο κοντά στο σπίτι, Τοξότη. Συνήθως, απολαμβάνεις να είσαι εν κινήσει με τον/την αγαπημένο σου. Αλλά αυτή τη ημέρα, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να γιορτάσεις τον έρωτά σου, πιο χαλαρά. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι θα λείψουν οι φλογερές στιγμές, αφού το φεγγάρι θα είναι στο ζώδιό σου. Αν και η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα είναι υποτονική, η σεληνιακή ενέργεια μπορεί να σε εμπνεύσει για μια σέξι βραδιά, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου.

Αιγόκερως

Ακόμα και ένα στωικό ζώδιο της γης, όπως εσύ, θα «λιώσει» καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα, στους Ιχθύες. Η κοσμική αυτή συνάντηση θα μαλακώσει τις αιχμηρές άκρες σου και θα σου επιτρέψει να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου, σε κάποιον/α που σου αρέσει. Η ρομαντική σου πλευρά ξυπνά και ξεδιπλώνεται σε όλο της το μεγαλείο. Από την άλλη η τολμηρή ενέργεια του φεγγαριού στον Τοξότη, θα μπορούσε να ενθαρρύνει έναν κρυφό θαυμαστή να κάνει την κίνησή του.

Υδροχόος

Μήπως ήρθε η ώρα να δεις μια φιλία με άλλο μάτι, Υδροχόε; Αν και δεν είναι καθόλου στο στυλ σου, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η τέλεια στιγμή για να δοκιμάσεις τα νερά, καθώς η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ποσειδώνα. Οι πιθανότητες επιτυχίας μάλιστα είναι με το μέρος σου, καθώς αυτή η μαγική σύνοδος ενισχύει τη ρομαντική ατμόσφαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και λειτουργεί σαν μαξιλαράκι ασφαλείας. Το φεγγάρι στον πληθωρικό Τοξότη, ενισχύει ακόμα περισσότερο μια θετική έκβαση. Αν είσαι αυθεντικός και ειλικρινής με τον εαυτό σου και τα συναισθήματά του, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Ιχθύες

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου, καθώς η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου. Δεδομένου ότι το φεγγάρι θα βρίσκεται επίσης στον έντονο Τοξότη, μπορεί να νιώσεις ότι λαμβάνεις περισσότερη αναγνώριση από ό,τι συνήθως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Εφόσον είσαι στο επίκεντρο, αυτή θα μπορούσε να είναι η τέλεια στιγμή για να μιλήσεις για την ερωτική σου ζωή. Η επισημοποίηση μιας σχέσης, είναι ένα από τα πιθανά σενάρια που επιφυλάσσει η φετινή γιορτή των ερωτευμένων για εσένα. Εάν από την άλλη είσαι single, η γιορτή των ερωτευμένων είναι η κατάλληλη μέρα για να βγεις και να κοινωνικοποιηθείς. Δεν έχει σημασία ο τρόπος ή το πού. Φρόντισε απλά να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτήν την ημέρα, καθώς θα μπορούσε να φέρει έναν έρωτα στη ζωή σου.

Πηγή: ladylike.gr