Ο Γιώργος Χρανιώτης θυμήθηκε την στιγμή που «έφαγε» χυλόπιτα από την Κατερίνα Διδασκάλου

Γιώργος Χρανιώτης και Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ και οι δυο τους είχαν μια όμορφη συζήτηση ενώ θυμήθηκαν την στιγμή της γνωριμίας τους η οποία σημαδεύτηκε από μια «χυλόπιτα».

Οι δυο τους συναντήθηκαν πρώτη φορά έξω από το θέατρο Πόρτα και τότε ο Γιώργος Χρανιώτης φλέρταρε έντονα την Κατερίνα Διδασκάλου. Η ηθοποιός τον απέρριψε, καθώς ήταν παντρεμένη τότε και μάλιστα πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της.

«Ήμασταν έξω από το θέατρο Πόρτα, όπου εγώ έπαιζα στο “Άντρες έτοιμοι για όλα”. Ανέβηκα στη μηχανή και σε βλέπω και μου λες “συγχαρητήρια, είδα την παράσταση, μπράβο σου”. Εγώ δεν σε ήξερα, δεν σε είχα δει ποτέ. Και λέω ποια είσαι εσύ; Και μου λες η Κατερίνα Διδασκάλου, είμαι ηθοποιός… Και αυθόρμητα σου λέω έλα να πάμε μια βόλτα με τη μηχανή. Και μου λες όχι πρέπει να φύγω, ήσουν πολύ κυρία, πολύ ευγενική.

Εγώ επέμεινα, είχε ανέβει και λίγο η θερμοκρασία μου και σε τραβάω από το χέρι και σου λέω έλα στη μηχανή μου να πάμε βόλτα. Σε φλέρταρα! Ήθελα να σε… απαγάγω. Με τρέλανες! Εγώ σε τραβούσα, εσύ αντιστεκόσουν. Και μου έλεγες “άσε με, είμαι παντρεμένη, έχω παιδιά”.

Ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες απορρίψεις, γιατί έχω φάει κι άλλες, από γυναίκες που είχα ποτέ. Με απέρριψες με πολύ ωραίο τρόπο και με ιδιαίτερη ευγένεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρανιώτης.

Πηγή: newsbeast.gr