Ο Γιώργος Λαμπάτος, με δάκρυα στα μάτια, ζητά συγγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή: «Είναι λάθος μου»

Ο Γιώργος Λαμπάτος και ο Μάρκος Σεφερλής είχαν βρεθεί στα δικαστήρια, μετά από δηλώσεις που είχε κάνει ο πρώτος εναντίον του δεύτερου, σχετικά με τη συμπεριφορά του κατά τη συνεργασία τους στην θεατρική παράσταση «Ο Ηλίας του 16ου».

Ο Μάρκος Σεφερλής κέρδισε και τις δύο δίκες, ενώ επέλεξε να μην εισπράξει τη χρηματική αποζημίωση των 12.000 ευρώ που επιδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση.

Επάνω από το κρεβάτι του, ανάμεσα στις φωτογραφίες, ο Γιώργος Λαμπάτος έχει κάποιες και με τον Μάρκο Σεφερλή από όταν συνεργάζονταν μαζί. Ο ηθοποιός, με δάκρυα στα μάτια, εξομολογήθηκε στο Πρωινό και την Φαίη Φώτου:

«Είχαμε συνεργαστεί στον «Ηλία του 16ου» με επιτυχία στο θέατρο. Είχαμε κάποια προβλήματα, είχα πει κι εγώ κάποια πράγματα… Τώρα που αλλάζουν τα πράγματα, αρχίζουν να ομορφαίνουν οι σκέψεις μου και οι εικόνες μου.

Ίσως να φταίω κι εγώ για κάποια πράγματα, γιατί και η δική μου η κατάσταση δεν ήταν πάρα πολύ καλή και ζητάω συγγνώμη. Δεν έχω λόγο να έχω κακίες. Είναι λάθος μου αυτό που έκανα με τον Μάρκο και αυτός προσπαθούσε με τη διάθεσή του να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του».

«Περισσότερο μου κοστίζει το να μην είμαι καλά με κάποιους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος

Δείτε το βίντεο

Πηγή: www.tilestwra.com