Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής «σφάχτηκαν» για το πρόστιμο εμβολιασμού: «Εγώ που εμβολιάστηκα είμαι μαλ@@@;»

«Δεν το περίμενα από εσένα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον Βαγγέλη Περρή!
Κύμα αντιδράσεων αλλά και διχασμό προκάλεσε το νέο μέτρο της κυβέρνησης να επιβάλλει πρόστιμο σε άτομα άνω των 60 που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε και στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή να λογομαχούν, καθώς o δημοσιογράφος υποστηρίζει πως η κυβέρνηση δεν έπρεπε να επιβάλει αυτό το πρόστιμο, διότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μένουν απομονωμένοι σε χωριά και δεν γνωρίζουν τι σημαίνει κορωνοϊός.

Ο παρουσιαστής ακούγοντας την τοποθέτηση του συναδέλφου του έγινε έξαλλος και με έντονο ύφος του απάντησε: «Το πας λαϊκίστικα, ενώ έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Πας να διεγείρεις το συναίσθημα και είναι λάθος τοποθέτηση, δεν το περίμενα από εσένα. Να πούμε κάτι άλλο. Εγώ που εμβολιάστηκα και που σκέφτομαι να εμβολιάσω και τα παιδιά μου, είμαι μαλ…ς; Επειδή έχω παρέες και μου λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου: “Να δούμε τι θα πάθετε εσείς που εμβολιαστήκατε, χαχαχα. Και αν δεν πάθετε τίποτα θα εμβολιαστούμε κι εμείς”.

Σώπα ρε μεγάλε! Τι είμαι εγώ και τα παιδιά μου, πειραματόζωο; Γιατί εγώ να βάλω σε κίνδυνο την υγεία μου για το κοινωνικό σύνολο και ο άλλος να μου πει ότι τον πειράζει το κατοστάρικο. Το λέει και αυτός που έχει λεφτά και πάει και αγοράζει πλαστά πιστοποιητικά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Βαγγέλης Περρής πήρε αμέσως τον λόγο λέγοντας: «Θα μπορούσε να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση γι’ αυτούς που πηγαίνουν να νοσηλευτούν».

Αυτή η φράση ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι με τον Γιώργο Λιάγκα να βγαίνει εκτός εαυτού: «Αυτό είναι δικτατορία. Όποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο να μην πηγαίνει στην εντατική; Αυτό είναι δικτατορία! Είναι κοινό αγαθό η δημόσια υγεία».

newsbreak.gr