Ο Λευτέρης Χαρίτος αποκαλύπτει για τις «Άγριες Μέλισσες» [Βίντεο]

Ο σκηνοθέτης της σειράς για την οποία όλοι μιλούν, ο Λευτέρης Χαρίτος, αποκαλύπτει όλα όσα κρύβονται πίσω από την επιτυχία που έχουν οι «Άγριες Μέλισσες». Ο Λευτέρης Χαρίτος εξομολογήθηκε για πολλά στο «Πρωινό» και τον Άρη Καβατζίκη…

“Είδαμε πάρα πολλές κοπέλες για τους ρόλους. Η Μαρία Κίτσου ήταν πρώτη επιλογή για την Λενιώ. Το πιο δύσκολο κάστινγκ από όλα, ήταν για τον ρόλο της Δρόσως. Η Δανάη τραγούδησε στο κάστινγκ αυτή την περίφημη σκηνή στο καφενείο και πάθαμε όλοι…

Δοκιμαστικά έγιναν σε όλους, με εξαίρεση την κυρία Δανδουλάκη φυσικά. Την κυρία Δανδουλάκη την σκέφτηκα εγώ γιατί είναι… η Αννέτ.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μου ήρθε στο μυαλό με την πρώτη. Η Θεοφανία έκανε κάτι συγκλονιστικό, ξεπέρασε τις προσδοκίες, έχτισε τον ρόλο και τον έφερε στα μέτρα της. Αυτό είναι πολύ συγκινητικό.

Το πρώτο flashback της Ελένης και του Λάμπρου ήταν η σκηνή που όταν την είδα έκλαιγα για πολύ καιρό.

Στο πρώτο flashback με το μαστίγωμα του Θωμά Κυπραίου είχα σοκαριστεί. Είπα στη Μελίνα Τσαμπάνη: “Τι είναι αυτό; Θα μαστιγώσουμε τον Στάνκογλου;”.

Η Τόλμη και γοητεία είναι σαπουνόπερα, για μένα και το Game of Thrones είναι σαπουνόπερα. Αυτό ακούγεται σαν κάτι που θα πρέπει να αισθάνομαι άσχημα. Είναι μια δραματική σειρά εποχής”.

Πηγή: zappit