Ο τρόπος που κοιμάσαι δείχνει πολλά για εσένα!

Σε ποια από τις παραπάνω θέσεις ειστε όταν κοιμάστε; Κάθε θέση λέει πολλά για το πώς αισθάνεστε και ενεργείτε. Μάθετε παρακάτω:

1: Φοβισμένος ξαπλωμένος από τη μία πλευρά, αλλά ειστε σε εμβρυϊκή θέση. Εκείνοι που παίρνουν αυτήν τη θέση είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και ανησυχούν για τη γνώμη άλλων. Δεν είναι πολύ απλοί άνθρωποι, αλλά χρειάζονται λίγη πίστη για να ανοίξουν.

2: Κοινωνικότητα Σε αντίθεση με τον αριθμό 1, αυτή η θέση δείχνει έναν καλό, αφελές και κοινωνικό χαρακτήρα. Όσοι κοιμούνται σε αυτήν τη θέση θέλουν να είναι κοινωνικοί.

3: Άτομο με αμφιβολίες
Αυτή η θέση στη μία πλευρά και με την πλάτη ελαφρώς λυγισμένη και τα χέρια απλωμένα προς ένα φανταστικό άτομο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ανοιχτόμυαλοι, αλλά παραμένουν κυνικοί, λογικοί και ύποπτοι για τους άλλους. Αξιολογούν πριν λάβουν μια απόφαση, αλλά μόλις λάβουν, είναι απίθανο να αλλάξουν γνώμη.

4: Η θέση με την κοιλιά προς τα πάνω και τα χέρια στο πλάι είναι χαρακτηριστική για το δεσμευμένο άτομο και δεν είναι πολύ επιρρεπής σε κοινωνικοποίηση. Επιπλέον, αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ αυστηροί με τον εαυτό τους και με τους άλλους. Αναζητούν πάντα παρέα.

5: Η θέση της κοιλιάς και των χεριών κάτω από το μαξιλάρι είναι χαρακτηριστική για εκείνους που δεν τους αρέσουν τα ακραία πράγματα, αλλά επίσης εύκολα προσβάλλονται και δεν δέχονται κριτική.

6: Η θέση με ανοιχτές αγκάλες και πόδια είναι η θέση εκείνων που κάνουν φίλους εύκολα επειδή είναι εξαιρετικά ενσυναίσθηση. Είναι καλοί στο να ακούνε και να παρέχουν πάντα την υποστήριξή τους.