«Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Κωνσταντίνα δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο»

“Θα πρέπει να ήταν πολύ καψούρης για να το κάνει αυτό, πρέπει να μην ξέρεις που πατάς και πού βρίσκεσαι για να είσαι τόσο εξωστρεφής στον έρωτα”

Ο γνωστός σχεδιαστής, Νίκος Αποστολόπουλος, μίλησε στην On Time και στην Ρενέ Σαραντινού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο από την εν διαστάσει σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αλλά και στην σχέση του ηθοποιού με την Δέσποινα Βανδή.

«Γνωρίζω ότι ο Βασίλης και η Κωνσταντίνα δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο. Αν υπάρχει τέτοιο πάθος, ζήσε το κρυφά, δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται κανένας. Αυτή είναι η γνώμη μου για την σχέση του ζευγαριού Βανδή – Μπισμπίκη. Η Κωνσταντίνα είναι ένα καλό, ευχάριστο και χαρούμενο παιδί. Με τον Βασίλη παντρεύτηκαν από πολύ μεγάλο έρωτα, είναι μια κούκλα, δύο μέτρα ύψος, ζωντανός και με μεγάλη ενέργεια άνθρωπος. Όταν έχεις ένα δεκάχρονο αγόρι, πιστεύω ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου απέναντι στο παιδί, απέναντι στην γυναίκα που είχες» είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Θα πρέπει να ήταν πολύ καψούρης για να το κάνει αυτό, πρέπει να μην ξέρεις που πατάς και πού βρίσκεσαι για να είσαι τόσο εξωστρεφής στον έρωτα. Πρέπει να είσαι διακριτικός, τα εν οίκω μη εν δήμω. Όταν δεν έχει λήξει μια κατάσταση, δεν κάνεις τόσο προβεβλημένες κινήσεις. Κρεμάς μια ιστορία στα «μανταλάκια», όταν πια έχει λήξει, έχεις πάρει διαζύγιο κι έχει το παιδί σου απόλυτη συνείδηση της κατάστασης γιατί υπάρχουν το σχολείο, οι συμμαθητές, το μπούλινγκ… Είναι περίεργα σήμερα. Διαζύγιο δεν έχουν πάρει εδώ κι ενάμιση χρόνο που δεν είναι μαζί. Πιστεύω να πάρουν διαζύγιο κάποια στιγμή. Οι σχέσεις τους είναι οκ, δεν είναι κακές. Κάθε Σαββατοικύριακο το έχει το παιδί ο πατέρας του» σημείωσε παρακάτω ο γνωστός σχεδιαστής.

zappit.gr