Οι ερωτήσεις που έκαναν την Κουτσελίνη να αποχωρήσει από τον Αρναούτογλου: «Με ποιον επώνυμο θα γούσταρες να φασωθείς;»

Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό πως η Ζήνα Κουτσελίνη ενώ ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποχώρησε επειδή ένιωσε άβολα με τις ερωτήσεις που της έκαναν οι Σφήκες.

Ποιες είναι όμως οι ατάκες που εξαγρίωσαν την Ζήνα Κουτσελίνη και την έκαναν να φύγει από το γύρισμα; Σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη και το newspistol.gr, οι παρακάτω ατάκες των τριών κοριτσιών και συγκεκριμένα της Super Κικής, έφεραν τη Ζήνα Κουτσελίνη στα όριά της.

Ερωτήσεις τύπου: «Πες με ποιον επώνυμο θα γούσταρες να φασωθείς;», «Έχεις πάει με κάποιον καλεσμένο σου;», «Σε έχει πάρει ο ύπνος κατά τη διάρκεια της εκπομπής;» την έφεραν σε δύσκολη θέση. Ωστόσο, συνέχισε το γύρισμα. Στη συνέχεια, τα τρία κορίτσια ζήτησαν από τη Ζήνα Κουτσελίνη να κάνει ένα Tik Tok, λέγοντας «σήκω να κάνεις ένα στα γρήγορα, αφού είσαι χορευταρού».

Και πάλι η ίδια δεν σταμάτησε να απαντά, ενώ σκεφτόταν πώς όλη αυτή η ιδιαίτερη συνέντευξη θα μπορέσει να μονταριστεί και να βγει στον αέρα χωρίς να την προσβάλει.

Η φράση, όμως που έκανε έξαλλη την Ζήνα Κουτσελίνη και την έκανε να φύγει ήταν όταν η Super Κική της είπε: «Με κούρασες, σε βαρέθηκα».

Μάλιστα, μετά από αυτό, δεν μπόρεσε κανείς να την μεταπείσει και να παραμείνει για τη συνέντευξη.

Δείτε το βίντεο με τις ερωτήσεις που έκαναν τη Ζήνα Κουτσελίνη να αποχωρήσει από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Μεταδόθηκαν από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου…


Πηγή