Παναγιώτης Πετράκης για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν θα προσθέσω καρφί στο φέρετρο κανενός»

Ο Παναγιώτης Πετράκης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την αλωπεκίαση που έπαθε λόγω έντονου άγχους, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη.

Αναφορικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, δήλωσε: «Είχα κάνει κάποιες ακροάσεις στην Γερμανία για ένα μιούζικαλ για το οποίο δεν απαιτούνταν χορός, αλλά για κάποιο λόγο με κάλεσαν να κάνω ακρόαση χορευτική. Η χορογραφία ήταν απαιτητική, αλλά όχι τόσο δύσκολη για έναν επαγγελματία χορευτή. Οπότε ένιωσα ότι γίνομαι ρεζίλι κι αυτό είχε μια δραματική επίδραση στην ψυχολογία μου. Έχασα μαλλιά κι έπαθα αλωπεκίαση. Όλα αυτά είναι συνάρτηση. Ξαφνικά ξύπνησα το πρωί κι είχα μια πολύ μικρή έκταση φωνής. Απευθύνθηκα στους γιατρούς και δεν έβρισκαν τίποτα παθολογικό. Ακούμπησα την κατάθλιψη κι έχασα τον ύπνο μου. Είχα μαύρες σκέψεις κι απευθύνθηκα σε ειδικούς για βοήθεια. Αυτό που με βοήθησε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ήταν η προσευχή κι η προσπάθειά μου να επικοινωνήσω με τον Θεό».

Σχετικά με τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη, ο Παναγιώτης Πετράκης είπε: «Μας είχε σκηνοθετήσει το 2011 στο Μαίρη Μαίρη. Θα το πω πολύ δραματικά. Στο φέρετρο κανενός δεν θα προσθέσω καρφί. Δεν με ενδιαφέρει. Θα μπορούσα κι εγώ να είχα λειτουργήσει διαφορετικά τότε, αλλά έχουν περάσει κι είναι παρελθόν. Πέραν του οτιδήποτε πρόκειται για έναν ηθοποιό μεγάλων αξιώσεων και κρατά τον πήχη του θεάτρου στη χώρα μας ψηλά, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό για αυτόν». Υπάρχει ενδεχόμενο να συνεργαζόταν μαζί του ξανά; «Αν μου έκανες την ερώτηση πριν από δέκα χρόνια, θα σου έλεγα είναι ο Κιμούλης και πως μπορείς να πεις όχι. Σε εμένα αυτήν τη στιγμή είναι προτεραιότητά μου σε κάθε δουλειά που κάνω να έχω γαλήνη, ηρεμία, χαρά κι αγάπη. Αν, λοιπόν, γνωρίζω ότι εκ προοιμίου αυτό θα το ρισκάρω με μία συνεργασία, θα επιλέξω να μην το κάνω».

protothema.gr