Παναγιώτης Βασιλάκος: «Θέλω να βρω μια γυναίκα στα πρoτυπα της μαμάς μου»

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Θέλω να βρω μια γυναίκα στα πρoτυπα της μαμάς μου»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο Bachelor, μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη ζωή του και το ριάλιτι που πρωταγωνιστεί.

«Δεν έχω μεγαλώσει ούτε πολύ δύσκολα ούτε πολύ εύκολα. Ήμασταν μια μεσαία οικογένεια αλλά αυτό που μας έχει σώσει είναι ότι είμαστε δεμένοι. Πέρναγα τα περισσότερα καλοκαίρια στη Μάνη και η αδελφή μου στην Αμοργό. Εγώ πήγαινα στο νησί καλοκαίρι παρά καλοκαίρι. Θεωρώ τη Μάνη δεύτερό μου σπίτι. Ίσως ζήσω μόνιμα εκεί όταν μεγαλώσω και ζήσω κάποιες εμπειρίες που πρέπει να ζήσω με βάση την ηλικία μου» είπε.

«Θα είναι λίγο δύσκολη η προσαρμογή όταν επιστρέψω στο σπίτι μου. Είμαι άνθρωπος που δεν θα με επηρεάσει η δημοσιότητα, δεν πρόκειται να με αλλάξει. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά μου, έχω πάθος με αυτήν. Επιτέλους θα κτίσω τα δικά μου κτίρια στην Αμοργό» είπε.

«Είναι όμορφο να προσπαθείς να μεγαλώσεις μια ψυχή και να της δώσεις σωστές βάσεις» είπε  αποφεύγοντας να απαντήσει αν βλέπει τον εαυτό μου παντρεμένο αλλά απαντώντας για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά.

Αλεξάνδρα Παντελάκη: Δάκρυσε η Νάντια Κοντογεώργη με όσα της απoκάλυψε για τoν άνδρα της

«Μέσα από τις σχέσεις μου κατάλαβα τι θέλω στη ζωή μου και δεν απέχει πολύ από το πρότυπο της μητέρας μου, είναι μια ήρεμη γυναίκα, κούκλα, πολύ εργατική, είναι πολύ αφοσιωμένη στα παιδιά της και στα εγγόνια της, στον άντρα της. Θέλω να βρω μια γυναίκα στα πρότυπα της μητέρας μου» ξεκαθάρισε.

Πηγή