Παντρεύεται ο Νίκος Οικονομόπουλος

 

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν ο Πατρινός Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή. Οπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του reality μόδας  του Open «Project Runway» στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου «Ελα χαμογέλα», στο ίδιο κανάλι, ζει πλέον κάτω από την ίδια στέγη με τον δημοφιλή τραγουδιστή!

Συγκεκριμένα, η Ευαγγελία, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Σίσσυς, παραδέχτηκε πως έχει μετακομίσει στο σπίτι του συντρόφου της, στα νότια προάστια, συμπληρώνοντας ότι του μαγειρεύει κιόλας ως παραδοσιακή γυναίκα που είναι. «Μένουμε μαζί» ανακοίνωσε και συνέχισε λέγοντας ότι μερικά πράγματα στη συγκατοίκησή τους είναι πολύ ξεκάθαρα.

«Το ποιος θα μαγειρέψει ειδικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μαγειρέψει ο Νίκος. Δεν ξέρει να μαγειρεύει» είπε χαρακτηριστικά. Οπως σημείωσε, μάλιστα, ο αγαπημένος της κάνει συγκεκριμένη διατροφή καθημερινά πλην της Κυριακής, που είναι η ελεύθερη μέρα του διατροφικά και μπορεί να φάει ό,τι θέλει, οπότε οι δυο τους τυχαίνει να παραγγείλουν κιόλας κάτι απέξω.