Πάτρα: Της έριξε αγκωνιά γιατί του έκανε παρατήρηση στον δρόμο

Επίθεση δέχθηκε μια 45χρονη οδηγός επειδή έκανε παρατήρηση με μοτοσικλετιστή ο οποίος την προσπέρασε στην Πάτρα

Σε σοκ βρίσκεται μια 45χρονη γυναίκα οδηγός στην Πάτρα η οποία όπως δηλώνει δέχθηκε επίθεση από μοτοσικλετιστή επειδή του έκανε μια παρατήρηση στον δρόμο.

Η γυναίκα σύμφωνα με το pelop.gr οδηγούσε μηχανάκι, ανεβαίνοντας τη Γούναρη, όταν ο άνδρας τη επιχείρησε -παράνομα ως φαίνεται- να την προσπεράσει. Αυτή φοβήθηκε, του έκανε παρατήρηση να είναι προσεκτικός και συνέχισε τον δρόμο της, όταν όμως έφθασε στο πρώτο «κόκκινο» φανάρι… η κουβέντα τους συνεχίστηκε.

Όταν, δε, του έκανε και την παρατήρηση πως έχει πάνω στο δίκυκλο το παιδί του χωρίς κράνος τότε εκείνος με δύναμη της έριξε αγκωνιά στο πρόσωπο.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά από χτύπημα που δέχθηκε από 40χρονο δικυκλιστή, ο οποίος είχε πάνω στο μηχανάκι το ανήλικο παιδί του και χωρίς κράνος!

«Το παιδί είχε κλείσει τα μάτια του για να μην βλέπει τι έκανε ο πατέρας του» λέει η ίδια.Στο σημείο εκλήθησαν ΕΚΑΒ και ΕΛΑΣ ενώ της τοποθετήθηκε κολάρο και μεταφέρθηκε στο Ρίο για τις πρώτες βοήθειες.

Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του οδηγού, όμως δεν τον βρήκε αφού η γυναίκα κατάφερε να συγκρατήσει μόνο δύο αριθμητικά ψηφία από την πινακίδα του δικύκλου του. Η έρευνα συνεχίζεται.

Πηγή: Pelop.gr