Πέθανε από Covid 19 – «Πάγωσε» η γυναίκα του όταν άνοιξε το κινητό του (φωτό)

Πέθανε από Covid 19 33χρονος – Μια απίστευτη έκπληξη περίμενε τη γυναίκα του όταν παρέλαβε τα πράγματα του άνδρα της που έχασε τη ζωή του από κορονοϊό.

Ο 33χρονος Τζόναθαν Κοέλο ήταν ένας από τους χιλιάδες νεκρούς στις ΗΠΑ που πλήττονται σκληρά από τον κορονοϊό.

Η θλίψη της οικογένειάς του ήταν αβάσταχτη. Όταν η Κάτι πήρε το τηλέφωνο του Τζόναθαν και τα υπόλοιπα υπάρχοντά του, δεν περίμενε να βρει κάτι ασυνήθιστο. Ωστόσο, αποδείχθηκε πως ο Τζόναθαν είχε γράψει ένα συγκινητικό γράμμα στην σύζυγό του και τα δύο τους μικρά παιδιά που το είχε σώσει στο κινητό του.

Για την υποστήριξη της οικογένειας έχει δημιουργηθεί μια σελίδα GoFundMe και έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, πάνω από 760.000 δολάρια.

33χρονος Τζόναθαν Κοέλο

Η Κάτι δήλωσε πως νιώθει «τόσο ευγνώμων» που βρήκε το σημείωμα, αλλά και τόσο «λυπημένη» γνωρίζοντας πόσο φοβισμένος πρέπει να ήταν ο Τζόναθαν όταν έγραφε το σημείωμα.

συγκινητικό γράμμα Τζόναθαν Κοέλο

«Αυτή την στιγμή, νιώθω ότι ένα κομμάτι μου έχει πεθάνει» είπε. «Ήταν ο καλύτερός μου φίλος εδώ και 13 χρόνια, και το μόνο άτομο που καταλάβαινε πόσο δύσκολη ήταν η ζωή μας με ένα παιδί με ειδικές ανάγκες».

γράμμα στη γυναίκαΠέθανε από Covid 19

Όπως λέει, το πιο δύσκολο από όλα είναι τα παιδιά τους. «Τα παιδιά μου δεν θα θυμούνται τον πατέρα τους – και πρέπει να βεβαιωθώ πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Επομένως έχω αυτό το σημείωμα και θα τους λέω: ‘Ο μπαμπάς σας ήταν πολύ άρρωστος και πάλευε για την ζωή του, αλλά ήθελε να μάθετε πόσο σας αγαπούσε’. Αγαπούσε τόσο πολύ τα παιδιά του και ξέρω πως δεν ήθελε να πεθάνει. Δεν είναι δίκαιο όλο αυτό».

Τζόναθαν παιδιά

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά και μου προσφέρατε την καλύτερη ζωή που θα μπορούσα να ζητήσω ποτέ. Είμαι τόσο τυχερός και τόσο περήφανος που είμαι ο σύζυγός σου και ο πατέρας του Μπρέιντι και της Πένι. Κάτι, είσαι ότι πιο όμορφο έχω γνωρίσει ποτέ. Είναι πραγματικά μοναδική… προσπάθησε να ζήσεις την ζωή σου με ευτυχία και το ίδιο πάθος που με έκαναν να σε ερωτευτώ. Το να σε βλέπω να είσαι η καλύτερη μαμά των παιδιών μας, είναι το πιο σπουδαίο πράγμα που έχω βιώσει ποτέ. Πείτε στον Μπρέιντι πως είναι ο καλύτερός μου φίλος και είμαι περήφανος που είμαι πατέρας του και για όλα τα καταπληκτικά πράγμα που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει. Πείτε στην Πηνελόπη πως είναι μια πριγκίπισσα και πως μπορεί να έχει ότι θέλει στην ζωή της. Είμαι τόσο τυχερός. Μην σταματήσεις την ζωή σου και αν γνωρίσεις κάποιον, που να αγαπά εσένα και τα παιδιά, αυτό θα με έκανε ευτυχισμένο. Πάντα να είσαι ευτυχισμένη!».

Πηγή: Newsbomb.gr