Πως μπορείτε να αποκτήσετε μεγαλύτερο πέος (ΦΩΤΟ)

Χειρουργική μεγέθυνση πέους με εμφύτευμα σε τρία μεγέθη, large, extra large και ΧΧL, αλλά και ιδιαίτερα τσουχτερή τιμή, $13.000 (11.530 ευρώ)

Ελπίδες στους άνδρες που πάσχουν από έλλειψη αυτοπεποίθησης λόγω του μικρού μεγέθους του ανδρισμού τους γεννά νέα μέθοδος που υπόσχεται τη χειρουργική μεγέθυνσή του.

Ο ουρολόγος James Elist από το Μπέβερλι Χιλς ανέπτυξε μια μέθοδο βελτίωσης του μεγέθους του πέους, που προβλέπει την τοποθέτηση ενός εμφυτεύματος σιλικόνης το οποίο αυξάνει αυτόματα τόσο το μήκος όσο και την περίμετρό του έως και κατά πέντε εκατοστά.

Οι ασθενείς που έχουν να διαθέσουν το μάλλον τσουχτερό ποσό των 13.000 δολαρίων έχουν την επιλογή μεταξύ τριών μεγεθών εμφυτευμάτων: large, extra large και ΧΧL. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο δρ Elist στη MailOnline, «δεν θέλει το μικρό ή το μεσαίο μέγεθος», αν και η τελική επιλογή έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά του δέρματος κάθε ασθενούς.

Για δεκαετίες ο δρ Elist ήταν ένας από τους πολλούς που πραγματοποιούσαν επέμβαση σε άνδρες με στυτική δυσλειτουργία κατά την οποία τοποθετούσε ένα εμφύτευμα στις αρτηρίες του πέους για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, που είναι καίριας σημασίας για τη στύση.

Μίκραινε το όργανο

Κατά την εφαρμογή αυτής της πρακτικής είχε πολλά παράπονα από ασθενείς ότι μίκραινε το μέγεθος του γεννητικού τους οργάνου. Τελικά το 2002 ο γιατρός βρήκε λύση στο πρόβλημα: την τοποθέτηση ενός εμφυτεύματος μαλακής σιλικόνης κάτω από το πέος.

[adsense]

«Είναι παρόμοιο με τα εμφυτεύματα στήθους, αλλά η διαφορά είναι ότι αντίθετα με αυτά το δικό μου εμφύτευμα δεν έχει κάποιο υλικό που το γεμίζει. Πρόκειται για μια μαλακή σιλικόνη, που έχει το σχήμα πέους και το καλύπτει σε όλο το μήκος του» εξηγεί ο γιατρός, που εφαρμόζει αυτήν την τεχνική από το 2004 βελτιώνοντας τη διαρκώς.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα τέλειο προϊόν. Κάτι για το οποίο είμαι πολύ υπερήφανος να παρουσιάσω στο κοινό» λέει χαρακτηριστικά για το εμφύτευμα που τοποθετείται μέσα από μια τομή μόλις 2,5 εκατοστών με τοπική αναισθησία. Η μόνη δυσκολία για τον ασθενή, όπως τονίζει ο γιατρός, είναι ότι πρέπει να απέχει από κάθε μορφή σεξ για τέσσερις με έξι εβδομάδες.

Πηγή: espressonews.gr