Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: “Θα ήθελα οι πολιτικοί να έχουν την ευθύνη μας παραπάνω”

Η αναφορά του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη και η συγκίνησή του on air για τα θύματα.

Καλεσμένος στο “Καλύτερα δε Γίνεται” του Σαββάτου βρέθηκε ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ λόγω του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μιλώντας στον Alpha για την τραγωδία που σημειώθηκε, έκανε τον δικό του απολογισμό, λέγοντας πως “κάθε φορά σκέφτομαι ότι έχω ανάγκη σαν άνθρωπος, όπως όλοι μας, να ζω με ανθρώπους που θαυμάζω, που είναι κίνητρο για μένα, να προσπαθώ εξελίσσω το λίγο του εαυτού μου και να το κάνω λίγο παραπάνω. Και αναρωτιέμαι τελικά, κάνοντας αυτόν τον μικρό απολογισμό, πόσες φορές έχω έρθει αντιμέτωπος με τέτοιες ειδήσεις, που κάτι δεν λειτούργησε σωστά. Ντρέπομαι και για δικά μου κομμάτια, που έχω έρθει αντιμέτωπος με αδιέξοδα και δεν είχα τον χρόνο να λειτουργήσω πιο ανθρώπινα. Να σταθώ δηλαδή με τον τρόπο μου, τον λόγο μου, με τη σκέψη μου, στο να επενακκινήσουν κάποια πράγματα, γιατί αναρωτιέμαι πώς αλλάζουν όλα αυτά”.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως αντιλαμβάνεται ότι η πολιτική σκηνή είναι δύσκολη αλλά και οι ρόλοι των πολιτικών είναι δύσκολοι, ωστόσο τόνισε, πως “θα ήθελα πάρα πολύ κάποιος να είχε και την ευθύνη μας παραπάνω”.

Αναφερόμενος στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα και στα θύματα που άφησε πίσω του, ο ηθοποιός ανέφερε πως δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί τη ζωή του χωρίς τους ανθρώπους που αγαπά, τονίζοντας ότι είναι μη διαχειρίσιμο το γεγονός ότι ένας άνθρωπος χάνεται λόγω του ότι κάποιος δεν πρόσεχε παραπάνω, ενώ εξέφρασε τη συμπόνια του στους συγγενείς των θυμάτων.

news247.gr