Σκληρή απάντηση της Γερμανού στον Ζαφείρη Μελά: «Δεν θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη»

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στη Ναταλία Γερμανού και τον Ζαφείρη Μελά μετά από εκατέρωθεν δηλώσεις τους πάνω στο φλέγον ζήτημα που έχει προκύψει περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων στον καλλιτεχνικό χώρο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ζαφείρης Μελάς δήλωσε ενοχλημένος με όσα σχολίασε η Ναταλία Γερμανού για εκείνον και την κόρη του μετά από συνέντευξή του που έπαιξε στην εκπομπή της Καλύτερα δε γίνεται!

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν αυτόν τον καιρό στον καλλιτεχνικό χώρο είπε μεταξύ άλλων: «Αν δεν την κουνήσεις και την ουρά σου…».

Σχόλιο που δεν άρεσε καθόλου στη Ναταλία Γερμανού η οποία με τη σειρά της σχολίασε «Μου έχει έρθει στούμφος» ενώ συνέχισε υπενθυμίζοντας στον τραγουδιστή πως είναι πατέρας κοριτσιού.

Ο Ζαφείρης Μελάς επανήλθε σήμερα με νέες δηλώσεις δείχνοντας πως έχει ενοχληθεί με το σχόλιο της παρουσιάστριας ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Έλα χαμογέλα είπε: «Μάλλον δεν κατάλαβε καλά η κυρία Γερμανού και με παρεξήγησε. Με παρεξήγησε πολύ άσχημα και μίλησε και άσχημα για το παιδί μου, για την κόρη μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Σας πληροφορώ, κυρία Γερμανού, πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην κόρη μου, να είστε σίγουρη πως αυτός που θα το έκανε δεν θα ζούσε… Όχι από μένα, αλλά από την κόρη μου. Γιατί έχω μια κόρη αντράκι. Μαγκάκι».

Ήρθε λοιπόν η ώρα για τη Ναταλία Γερμανού να απαντήσει στον τραγουδιστή και να πει ή να μην πει τη συγγνώμη που της είχε ζητήσει. Η παρουσιάστρια, με ήρεμο τόνο είπε πως δεν σκοπεύει να ζητήσει καμία συγγνώμη καθώς δεν θεωρεί ότι είπε κάτι που τον έθιξε, εκείνον ή την κόρη του, τονίζοντας επίσης πως παρ’ όλο που για την ίδια είναι ιερή η λέξη “συγγνώμη” τη λέει μόνο όποτε τη νιώθει. Σε αυτή την περίπτωση δεν νιώθει ότι χρωστάει στον Ζαφείρη Μελά συγγνώμη και έτσι έκλεισε το θέμα. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται προς ώρας να συμβαίνει.

Δείτε τι είπε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της!

gossip-tv.gr