Σοκ στο Μαρκόπουλο: Πυροβόλησε τον καθηγητή του με αεροβόλο στο διάλειμμα

Μαθητής στο ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου – Ωρωπού πυροβόλησε καθηγητή του με αεροβόλο πιστόλι κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, εντός του σχολικού συγκροτήματος.

Μαθητής της Β’ Λυκείου συνελήφθη και οδηγείται σήμερα (27/5) το πρωί σιδηροδέσμιος ενώπιον του εισαγγελέα ανηλίκων, καθώς συνελήφθη χθες για περιστατικό που έλαβε χώρα στο σχολείο, όπου φοιτά. Ο νεαρός φέρεται να πυροβόλησε με αεροβόλο πιστόλι, έναν καθηγητή του κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο 17χρονος, ενώ οι μαθητές βρίσκονταν στο προαύλιο, πυροβόλησε απρόκλητα κατά του καθηγητή του, προκαλώντας του τραυματισμό στο αριστερό πόδι. Άμεσα κινητοποιήθηκε η διεύθυνση του σχολείου, όπου απέβαλε τον μαθητή, ενώ κλήθηκε και η Αστυνομία.

Ο 36χρονος καθηγητής μετέβη στο ΑΤ Ωρωπού για κατάθεση, ενώ η ΕΛΑΣ παρέλαβε το πιστόλι από τον διευθυντή του σχολείου. Ο 17χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι οι γονείς του, οι οποίοι συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Αντίστοιχο συμβάν είχε λάβει χώρα και στη Χαλκίδα πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όπου μια καθηγήτρια κατήγγειλε ότι δέχθηκε πυροβολισμούς από μαθητές Γυμνασίου, έξω από το σχολικό συγκρότημα.

vradini.gr

Πηγή: agrinio24.gr