Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Κιμούλη: Αν το θέατρο είναι γεμάτο με εισιτήρια ή προσκλήσεις δεν το ξέρουμε

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε δημόσια για τον Γιώργο Κιμούλη που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Η Συνάντηση» και τόνισε πως δε γίνεται να ξέρει κάποιος, αν το έργο του έχει κόψει εισιτήρια.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή διαμαρτυρία που έγινε έξω από το Θέατρο Αμαλία, επειδή ο Γιώργος Κιμούλης έχει καταγγελθεί για κακοποιητική συμπεριφορά προς συναδέλφους του.

Έτσι, ανέφερε πως «είναι δικαίωμα του Γιώργου, που είναι συνάδελφός μας, να κάνει παραστάσεις. Τώρα το αν το θέατρο είναι γεμάτο με εισιτήρια ή με προσκλήσεις, αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Επίσης, δικαίωμα του καθενός είναι να διαμαρτύρεται, χωρίς προπηλακισμούς, χωρίς να εμποδίζει τον θεατή να μπει μέσα, γιατί μην ξεχνάτε έχουμε δει κάτι χριστιανούς να απαγορεύουν τον κόσμο να μπει μέσα».

Επίσης, είπε ότι «υπάρχει μία μεμονωμένη διαμαρτυρία κάποιων ανθρώπων, μην το κάνουμε θέμα. Καλά κάνουν, θέατρο πάνε να δούνε και στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν λίγα θέατρα. Ο κόσμος διψάει να δει θέατρο, έναν καλό ηθοποιό. Άσχετα αν αυτός ο ηθοποιός έχει στραφεί κατά του Σωματείου του, ζητώντας πάρα πολλά χρήματα και βάζοντάς μας σε μία δικαστική διαμάχη τεράστια. Με αποτέλεσμα να βγαίνουμε τώρα και να ζητάμε να δώσουν όλοι οι ηθοποιοί τον οβολόν τους».

«Έξω ήταν λίγοι άνθρωποι, δεν μπορεί να στοχοποιηθεί μεγάλο πλήθος. Κάνουμε μεγάλο θέμα από τους πολύ λίγους», πρόσθεσε στη συνέχεια.

newsbeast.gr