Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: “Με φώναξε και μιλήσαμε…” (βίντεο)

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο πήρε αναβολή για τον Νοέμβριο, όπως έγινε γνωστό.

Χθες, Δευτέρα 3/6, στο δικαστήριο βρέθηκε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, που είχε μάλιστα έναν διάλογο μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Την Τρίτη 4/6, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη συνάντηση και τον διάλογό του με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό.

«Με όρισαν ως μάρτυρα, μέχρι να τελειώσει η δίκη δε θα κάνω καμία δήλωση. Είχαμε ξαναμιλήσει και στην προηγούμενη δίκη με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Από τότε ως τώρα δεν είχαμε ξαναμιλήσει και δεν θέλω εγώ, παρά όταν τελειώσει αυτή η ιστορία. Εγώ ξέρω τι οφείλω στον Πέτρο, αλλά όταν ένας άνθρωπος κλονίζεται από πράγματα που ακούει, πρέπει να περιμένει τη δίκη. Δεν θα σας απαντήσω για το τι είπαμε. Άκουσαν λεπτομέρειες αυτής της τρίλεπτης συζήτησης; Δεν αισθάνθηκα δυσαρέσκεια από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Και συνέχισε: «Δεν ήμασταν μόνο φίλοι με τον Πέτρο. Μου έχει σταθεί σε δύσκολη στιγμή της ζωής μου, όπως του έχω σταθεί κι εγώ. Όταν έχεις φίλο σου κάποιον, θα τον έχεις μέσα στην καρδιά σου για πάντα φίλο. Όταν θα είσαι στο δικαστήριο θα πεις την αλήθεια. Η φιλία δεν είναι πάνω από την αλήθεια. Η φιλία είναι φιλία και η αλήθεια που έχεις μάθει, είναι αλήθεια».

«Με φώναξε ο Πέτρος και μιλήσαμε. Ήταν πλάι μου. Δεν αισθάνθηκα αμηχανία. Τον τελευταίο καιρό έχω εισπράξει αχαριστία. Έχω γίνει τόσο ψύχραιμος και υπομονετικός. Δεν ήταν κουβέντα παραπόνων από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αυτά, δεν θα πω άλλα. Εγώ δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι υπήρχε πάγος ανάμεσά μας. Ένας έντιμος ειλικρινής μάρτυρας δεν αλλάζει στάση», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

tlife.gr