Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης»

O Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ» του Τάσου Τρύφωνος και η συνέντευξή του θα προβληθεί στις 19 Φεβρουαρίου. Σε αυτή αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του αλλά και στην απώλεια του αδερφού του.

Όπως δήλωσε αρχικά, αν και έχει δουλέψει πολύ στη ζωή του, ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του «ιδεολόγο τεμπέλη».

«Μπορεί να έχω δουλέψει όσο λίγοι άνθρωποι στη ζωή μου, αλλά θεωρώ ότι είμαι ιδεολόγος τεμπέλης. Πήγα πρώτη φορά διακοπές 40 χρονών, μέχρι τότε δεν ήξερα τι ήταν», δήλωσε.

«Όσα λεφτά κι αν μου δώσεις, θα χαθούν, αλλά δεν ξέρω πώς», συμπλήρωσε στη συνέχεια, αναφορικά με τον λάθος τρόπο που διαχειρίζεται τα χρήματα.

Φυσικά, αναφέρθηκε στους «Απαράδεκτους», τη σειρά που τον έκανε ευρύτερα γνωστό και σημείωσε τεράστια επιτυχία. «Ήμασταν κάτι κεφάτα πιτσιρίκια που κάνανε την τρέλα τους και τα πληρώνανε κιόλας», σημείωσε.

Τέλος, μίλησε για τον θάνατο του αδερφού του. «Το πένθος που έβλεπα στο σπίτι και στους γονείς μου μετά τον θάνατο του μικρού μου αδελφού, ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Μέχρι σήμερα τον θυμάμαι και πολλές φορές, σκέφτομαι “τώρα ο Αλέξανδρος θασ ήταν τόσο χρονών” ή “τι θα έλεγε ο Αλέξανδρος αν ζούσε τώρα;”. Το όνομα του γιου μου είναι από τον μικρό μου αδερφό», εξήγησε κλείνοντας.

newsbreak.gr