Στέφανος Ξενάκης: Η κόρη μου έμαθε ότι θα μπω 8 χρόνια φυλακή από συμμαθητή της

“Οι οχτώ μέρες στη φυλακή δεν ήταν το πρόβλημα” εξηγεί ο Στέφανος Ξενάκης.

Στην εμπειρία που έζησε 8 μέρες στο κρατητήριο, μα κυρίως τον τρόπο που την διαχειρίστηκαν ορισμένα ΜΜΕ, αναφέρθηκε εκτενώς ο Στέφανος Ξενάκης όταν συνάντησε τον Νίκο Μάνεση το πρωί του Σαββάτου στον Alpha.

“Οι οχτώ μέρες στη φυλακή δεν ήταν το πρόβλημα. Το πρόβλημα ήταν η πρωτοφανής διαπόμπευση του ονόματος μου και της οικογένειας μου, που έπρεπε εγώ να το διαχειριστώ.

Υπενθυμίζω ότι γράφτηκε πως “θα είναι στη φυλακή για οκτώ χρόνια” το οποίο ήταν τελείως αναληθές.

Το έμαθε όμως η μια από τις δύο κόρες μου από ένας συμμαθητή της, στον οποίο το είπε ο μπαμπάς του γιατί γράφτηκε” εξομολογήθηκε, αρχικά, ο συγγραφέας των best sellers..

“Τα παιδιά το θεωρούν δεδομένο όταν γράφεται κάτι οπότε η κόρη μου, παρότι μιλούσα κάθε μέρα με τα παιδιά μου, ενημερώθηκε εκείνη την ημέρα από έναν συμμαθητή της ότι “ο μπαμπάς σου θα είναι τελικά οκτώ χρόνια μέσα”. Αυτό το πράγμα είναι αδιανόητο”.

“Μιλάω για αυτούς οι οποίοι γράφουν πράγματα προκειμένου να συκοφαντήσουν, να βλάψουν και με δόλο. Το ότι τα έχουμε βιώσει όμως κάποιοι δεν σημαίνει ότι πρέπει και να τα αφήνουμε έτσι.

Επειδή εγώ τα κατάφερα και δεν αυτοκτόνησα μέσα σε όλα αυτά που γράφτηκαν για μένα, ο επόμενος μπορεί να μην τα καταφέρει οπότε έχω και γω τη δική μου ευθύνη όσο αυτό περνάει από το χέρι μου να μην συνεχιστεί” συμπλήρωσε, ακόμα, ο Στέφανος Ξενάκης στο μαγκαζίνο του Νίκου Μάνεση στον Alpha.

newsit.gr