Στήριξη Φώτη Σεργουλόπουλου στην Τζένη Μπότση μετά την καταγγελία–βόμβα κατά του Κώστα Σπυρόπουλου

Ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος στέκεται στο πλευρό της Τζένη Μπότση μετά την καταγγελία–βόμβα που έκανε η ηθοποιός κατά του Κώστα Σπυρόπουλου.

Στο πλευρό της Τζένης Μπότση, η οποία προχώρησε σε καταγγελία κατά του Κώστα Σπυρόπουλου για σεξουαλική παρενόχληση, ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε την ανάρτηση-καταγγελία της ηθοποιού, γνωστοποιώντας πως είχε λάβει γνώση της υπόθεσης.

«Από τότε που μου το είπες για πρώτη φορά έβλεπα στο βλέμμα σου πάντα αυτή τη σκιά. Από σήμερα τα μάτια σου θα λάμπουν για πάντα χωρίς το φόβο που τόσα χρόνια έκρυβες όπως μπορούσες. Σ’ αγαπώ και εύχομαι η κόρη σου να είναι ατρόμητη σε όλη της τη ζωή γιατί απλά η μητέρα της έπαψε να φοβάται» σχολιάζει ο κ. Σεργουλόπουλος.

Η καταγγελία
Η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά, κατήγγειλαν τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση, ακολουθώντας το παράδειγμα της Ζέτας Δούκας και της Σοφίας Μπεκατώρου.

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν» γράφει η Τζένη Μπότση.

sputniknews.gr