Στο πλευρό της κόρης της η Βίκυ Σταυροπούλου: «Δεν ξέρω αν είμαι αντικειμενική»

Στο πλευρό της κόρης της, Δανάης Μπάρκα βρέθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου το πρωί της Δευτέρας για να στηρίξει το νέο επαγγελματικό της βήμα, αυτό της παρουσίασης της πρωινής εκπομπής του Mega, «Πάμε Δανάη».

Με τη συγκίνηση «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπο της καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής, η Βίκυ Σταυροπούλου δεν τράβηξε στιγμή τα μάτια της από την κόρη της ενώ και εκείνη στα διαλείμματα της εκπομπής ζητούσε την άποψη της για το πώς τα πηγαίνει.

Η Βίκυ Σταυροπούλου στο τέλος της πρεμιέρας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε στο newsbeast.gr και εξομολογήθηκε πως είναι «κουκουβάγια» με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

– Σας βρίσκουμε στο πλευρό της Δανάης, στην πρεμιέρα της εκπομπής…

Ποια μανούλα δε στηρίζει το παιδί της; Πόσω μάλλον εγώ που έχω στη Δανάη μια τεράστια αδυναμία, είμαι και άνθρωπος της δουλειάς. Οπότε δεν γινόταν να λείπω. Είμαι τρομερά συγκινημένη όπως είναι και αυτή τρομερά συγκινημένη και εύχομαι να το απολαύσει και να την απολαύσουμε.

– Πώς σας φάνηκε στην πρώτη αυτή εκπομπή;

Δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι αντικειμενική μαζί της γιατί ότι και να κάνει, όπως κάθε μανούλα, είμαστε κουκουβάγιες. Αλλά αισθάνομαι πως για ένα πλάσμα άπειρο στάθηκε μια χαρά και πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός θα λύνεται και θα ξεαγχώνεται.

– Ποια συμβουλή της δώσατε για το νέο της αυτό βήμα;

Δεν είμαι από τις μητέρες που δίνουμε συμβουλές γιατί θεωρώ ότι τα παιδιά δεν χρειάζονται συμβουλές. Χρειάζονται να είμαστε εμείς φωτεινά παραδείγματα για τα παιδιά μέσα από τις πράξεις μας και τη ζωή μας. Γι’ αυτό και η Δανάη σε σχέση με την εκπομπή δεν μοιράστηκε πολλά πράγματα μαζί μου γιατί ήθελε, αφού μπαίνει σε έναν καινούργιο χώρο να παίξει μπαλίτσα μόνη της. Αυτό που της λέω πάντα έτσι κι αλλιώς, είναι να είναι ο εαυτός της γιατί επειδή είναι ένα πολύ χαρισματικό και ξεχωριστό παιδί πιστεύω ότι έχει αξία θέασης.

– Ήταν ο εαυτός της σήμερα;

Ήταν ο εαυτός της με πάρα πολύ άγχος.

newsbeast.gr