Συγκινεί η Ελένη Ράντου για τις μορφές βίας: «Μη φοβάστε»! (φώτο)

Σαν μορφή χιονοστιβάδας έχουν «πέσει» τις τελευταίες ημέρες οι καταγγελίες από ανθρώπους στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου που καταγγέλλουν συνάδελφους τους για σεξουαλική παρενόχληση, σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία.

Αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και να μην προβληματίσει την καταξιωμένη και δημοφιλή ηθοποιό Ελένη Ράντου. Η ηθοποιός με μια δημόσια ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ώρες μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, συγκίνησε με τα λόγια της, απευθυνόμενη σε όλους όσοι και όσες έτυχαν θύματα κάθε είδους μορφής βίας.

Η Ελένη Ράντου στέλνοντας το δικό της κοινωνικό μήνυμα, έγραψε χαρακτηριστικά: «Είμαστε δίπλα στις γυναίκες και στους άντρες που θέλουν να μιλήσουν. Είμαστε εδώ με σεβασμό και αλληλεγγύη, με εσάς που ανεχτήκατε τέτοιες συμπεριφορές και υποφέρατε τόσο καιρό στην σιωπή. Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με όλα αυτά και να δημιουργήσουμε την κοινωνία που χρόνια τώρα οραματιζόμαστε. Μια κοινωνία ισότητας δικαιοσύνης σεβασμού και παιδείας. Μη φοβάστε! Είμαστε όλοι μαζί!!».

gossip-tv.gr