Συγκινεί ο Ζαχίρ Γαβαρί: Είχα φτάσει στα όριά μου, ζήτησα δύο φορές να φύγω από το MasterChef

«Ο κορονοϊός μού έκανε μεγάλη ζημιά» ανέφερε ο Ζαχίρ Γιαβαρί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και πρόσθεσε: «Ήμουν στη φάση να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Αυτό με διέλυσε».

Ο πρώην παίκτης του MasterChef μίλησε μεταξύ άλλων και για τον τρόπο που αντέδρασε ένας οδηγός ταξί όταν τον αντίκρισε. «Σταμάτησα έναν ταξιτζή και μου λέει “Κινέζος είσαι”; Λέω “Όχι, δεν είμαι Κινέζος. Είμαι Αφγανός και ζω χρόνια στην Ελλάδα”. Μου λέει ‘Φίλε συγγνώμη, σε πέρασα για Κινέζο κι επειδή κυκλοφορεί αυτή η αρρώστια, όλοι φοβόμαστε».

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί αναφέρθηκε όμως και στο reality μαγειρικής και συγκινεί με την εξομολόγηση του. «Μετάνιωσα για κάποια πράγματα στο MasterChef. Ψυχολογικά είχα φτάσει στα όριά μου, ζήτησα δύο φορές να φύγω από το παιχνίδι. Δέχτηκα πάρα πολλά λόγια και όλο αυτό με πείραξε ψυχολογικά. Με πλήγωσε πολύ αυτό το κομμάτι, από συμπαίκτες μου που είχαν φύγει από το παιχνίδι, ξαναγύρισαν και είπαν ότι πωλούσα τον προσωπικό μου πόνο».

Αναφερόμενος στο φετινό MasterChef και την Κατερίνα Λένη, είπε: «Η Κατερίνα ήταν από τα πρώτα άτομα που έκανα follow από τους παίκτες του MasterChef. Έκανε τεράστιο λάθος που αντέγραψε το γράμμα αποχώρησης».

Πηγή: newsbeast.gr