Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Σκέφτηκα ότι μου απομένουν μόνο 4 ώρες ζωής»

Η Έρρικα Πρεζεράκου, πέρασε μια πολύ μεγάλη και δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της, Ένα ατύχημα στη θάλασσα που κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της. Προσκεκλημένη στην εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα, η καταξιωμένη αθλήτρια αναφέρθηκε στο ατύχημα αλλά και στα σοβαρά γεγονότα με τα οποία έχει έρθει αντιμέτωπη στη ζωή της και πόσο αυτά την έχουν αλλάξει ως άνθρωπο.

Τα δύο συγκλονιστικά γεγονότα που της σημάδεψαν
«Οι άνθρωποι δεν ξέρουμε πόση δύναμη έχουμε μέσα μας μέχρι που μας συμβαίνει κάτι και λέμε, “ουάου, άντεξα αυτό;” Όλοι μας έχουμε απίστευτα ψυχικά αποθέματα… Μετά από όλα αυτά που μου συνέβησαν το έριξα στο χιούμορ».

Δεν συνέβησαν μόνο τα δυο γεγονότα που γνωρίζετε αυτά τα δυο χρόνια. Συνέβησαν πέντε γεγονότα πολύ δύσκολα στα οποία δε μπορώ να αναφερθώ, ήταν ακόμα πιο σοβαρά… Όποια συνθήκη και αν έρθει στη ζωή μας είναι για να μας διδάξει κάτι… Όταν συνέβη το ατύχημα με το χέρι μου σκέφτηκα ότι έχω άλλες τέσσερις ώρες στη ζωή», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου και δεν δίστασε να αναφερθεί και στην αποβολή που είχε πριν μερικά χρόνια.

H επιθυμία για την οικογένεια που δεν ήρθε
«Ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια αλλά τώρα που το βλέπω από απόσταση θεωρώ ότι είχε βαριά καταλληλότητα αυτό που είχε γίνει… Πολλές φορές το σώμα ξέρει πολύ καλά τι κάνει», αποκάλυψε ενώ μίλησε και για την απόφαση που πήρε να ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό στα 25 της χρόνια κόντρα σε όσους προσπαθούσαν να την αποτρέψουν.

in.gr