Συγκλονίζει η Μπέσσυ Μάλφα: «Ενα αμάξι έκανε όπισθεν και χτύπησε την πεθερά μου, επί τόπου μαύρισε, έτρεχαν αίματα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» βρέθηκε η Μπέσσυ Μάλφα, η οποία διηγήθηκε μία προσωπική ιστορία από το παρελθόν. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι «ήμασταν σε ένα ferry boat και η πεθερά μου (σ.σ. η μητέρα του Γεράσιμου Σκιαδαρέση) είχε κατέβει από το αυτοκίνητό μας. Ενα αυτοκίνητο έκανε όπισθεν και τη χτύπησε. Επεσε η γυναίκα με το κεφάλι της, επί τόπου μαύρισε, έτρεχαν αίματα».

Και συνέχισε: «Πήγαμε όλοι στην πεθερά μου να δούμε αν ζει, να την πάμε στο ασθενοφόρο. Η μητέρα μου κρατούσε τον μικρό μου γιο στην αγκαλιά της και ούρλιαζε γιατί φοβήθηκε για τη συμπεθέρα της, γιατί αγαπιόντουσαν πάρα πολύ και οι γύρω, ειδικά ένας, όρμησε να μας δείρει γιατί ούρλιαζε η μητέρα μου και της έλεγε “σκάσε”».

Αργότερα, η Μπέσσυ Μάλφα είπε ότι ο άνθρωπος που πάτησε την πεθερά της, ένα νεαρό παιδί, μπήκε στην καμπίνα του καπετάνιου και τον φυγάδευσαν. «Δεν εμφανιζόταν. Ψάξαμε να τον βρούμε. Εγώ φώναζα: “Γιατί μένετε αμέτοχοι, δεν το είδατε;”. Νομίζω ότι δεν μιλούσαν από φόβο. Αυτός ο νεαρός έφυγε γιατί τρόμαξε. Τον βρήκαμε κάποια στιγμή και του είπαμε “Δε θέλουμε να σου ζητήσουμε χρήματα, θέλουμε να καταλάβεις ότι η δείλια δεν είναι αντιμετώπιση της ευθύνης σου”…».

ethnos.gr