Σύζυγος Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Σ’ αγαπώ, μ’ ακούς»

Η σύζυγος του αθλητή, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών νικημένος από τον καρκίνο, επέλεξε να αποχαιρετίσει τον αγαπημένο της με ένα απόσπασμα από το «Μονόγραμμα» του Οδυσσέα Ελύτη.

«Ποιός μιλεί στα νερά και ποιός κλαίει – ακούς; Ποιός γυρεύει τον άλλο, ποιός φωνάζει – ακούς; Είμ’ εγώ που φωνάζω κι είμ’ εγώ που κλαίω, μ’ ακούς. Σ΄αγαπώ, σ’ αγαπώ, μ’ ακούς».

Ο δις αργυρός ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ , Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών νικημένος από ένα σπάνιο είδος καρκίνου «nut».

Η σύζυγός του και δημοσιογράφος Δώρα Τσαμπάζη, ήταν δίπλα του σε κάθε στιγμή και αναρτούσε συχνά φωτογραφίες με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Ο ίδιος στην ανάρτησή του που έκανε γνωστό τον θάνατό του λέει για τη Δώρα:

«Είχα την τύχη να με αγαπήσει η πιο υπέροχη γυναίκα του κόσμου, το δώρο μου από το Θεό, όπως είναι και το όνομα της, και να αποκτήσουμε μια πανέμορφη οικογένεια.

Έτσι και σε αυτή την ατυχία που με βρήκε, είπα ευχαριστώ, που αν αυτό ήταν γραφτό να έρθει στην οικογένειά μου, δεν βρήκε εκείνη ή τα παιδιά μου. Εγώ έπρεπε να το ανέβω αυτό το βουνό, έχω έπρεπε να σηκώσω αυτό το βάρος. Όχι εκείνοι»

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr