Τα 2 ζώδια που χωρίζουν πιο συχνά!

Όσον αφορά τις σχέσεις, υπάρχουν μερικά ζώδια που διαπρέπουν όταν είναι μέλη ζευγαριού. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με το ότι η προσωπικότητά τους είναι συνδεδεμένη με τις σχέσεις κι αυτό τους βοηθά. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν μερικά ζώδια που τείνουν να χωρίζουν αρκετά συχνά:

Kαρκίνος

Ως ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια, ο Καρκίνος τείνει να επιθυμεί ασφάλεια σε μία σχέση περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο. Αλλά μπορεί να γίνει και ιδιαίτερα ανασφαλής, κι αυτό να αποτελέσει εμπόδιο. Μπορεί να γεμίσει υποψίες λόγω ων ανασφαλειών του και να προβάλλει αυτή την ενέργεια στον σύντροφό του. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλούς χωρισμούς, συχνά με τον ίδιο άνθρωπο. Ένας ακόμα λόγος για τους χωρισμούς μπορεί να είναι πως ο Καρκίνος παίρνει τα πάντα προσωπικά και συχνά βλέπει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Ωστόσο, μπορούν να σταματήσουν αυτόν τον φαύλο κύκλο με το να αναζητήσουν την ασφάλεια μέσα τους και όχι στις εξωτερικές σχέσεις. Όταν ο Καρκίνος βρει τη σωστή σχέση, θα ανθίσει.

Υδροχόος

Ως ελεύθερο πνεύμα, ο Υδροχόος μπορεί να νιώθει πως τον κρατάνε πίσω όταν βρίσκεται σε μία σχέση. Κι αυτό ίσως αποδειχθεί πολύ δύσκολο για εκείνους, αλλά και τους συντρόφους τους. Αν η σχέση έχει κανόνες – όπως έχουν οι περισσότερες – οι Υδροχόοι κλείνονται στον εαυτό τους και γίνονται εντελώς ψυχροί προς τον σύντροφό τους, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό. Μπορεί να δυσκολευτούν να συνδεθούν σε συναισθηματικό επίπεδο, κάνοντας τις μακροχρόνιες σχέσεις ακόμα πιο απίθανες. Οι Υδροχόοι, βέβαια, λατρεύουν τους ανθρώπους και μπορούν να κάνουν μία σχέση να δουλέψει αν το θελήσουν – απλά χρειάζεται να βρουν συντρόφους με το ίδιο ταπεραμέντο. Τα πάνε καλά με ανεξάρτητα, ανοιχτόμυαλα και δημιουργικά μυαλά και με έναν τέτοιο σύντροφο θα αποφύγουν τους χωρισμούς.

https://jenny.gr/