Τα 3 ζώδια που θα σας απατήσουν και ούτε που θα το καταλάβετε

Όταν είναι κανείς σε σχέση, πάντα αγαπά τον άλλον – αλλά αυτό δε σημαίνει πως τον συμπαθεί και πάντα. Υπάρχουν μερικές στιγμές που η σχέση δεν είναι και τόσο παθιασμένη όσο θα θέλαμε και μπορεί να αναρωτιόμαστε αν το σύντροφός μας, μας απατά. Είναι δύσκολο να ξέρουμε σίγουρα, εκτός κι αν το εξομολογηθούν ή τους πιάσουμε. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά ζώδια που μπορούν να απατήσουν και να μπορέσουν να το κρύψουν πολύ καλά:

Κριός

Μερικοί άνθρωποι, ακόμα και μετά από ένα φλερτ, νιώθουν τόσες τύψεις που πρέπει να το πουν αμέσως στον σύντροφό τους. Ωστόσο, ο Κριός μπορεί πιο εύκολα να κρατήσει το μυστικό. Γι’ αυτούς, έχει να κάνει με το ότι κάνουν ό,τι θέλουν στο τέλος της ημέρας και έχουν έναν τρόπο να δικαιολογούν τις πράξεις τους έτσι ώστε να νιώθουν καλύτερα στη συνείδησή τους.

Δίδυμος

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να είναι με έναν άνθρωπο για πάντα, αλλά άλλοι βαριούνται όσο περνάει ο καιρός και τείνουν να ψάχνουν για κάτι διαφορετικό. Το πιο διαβόητο ζώδιο σχετικά με την απιστία είναι ο Δίδυμος. Δεν μπορεί να μείνει σε ένα μέρος για πολύ καιρό – και αυτό έχει να κάνει και με τις σχέσεις. Επειδή τα πάει πολύ καλά με την επικοινωνία μπορεί πολύ εύκολα να απατήσει και να μην το καταλάβετε καν.

Καρκίνος

Το να κρατάς μυστικά δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Μπορεί να σε κάνει πολύ πιστό φίλο, για παράδειγμα, ή υπάλληλο. Αλλά όσον αφορά την απιστία σε μία σχέση, το να έχεις πολλές ικανότητες στο να μην καταλαβαίνει τίποτα ο σύντροφός τους, είναι πρόβλημα. Οι Καρκίνοι είναι πολύ καλοί στο να κρατούν μυστικά και αν απατήσουν τους συντρόφους τους δεν θα το καταλάβουν καν. Ωστόσο, οι Καρκίνοι είναι από τα ζώδια που έχουν λιγότερες πιθανότητες να απατήσουν.

https://jenny.gr/