Τα 4 ζώδια που λένε πάντα την αλήθεια και δεν λένε κάτι πίσω από την πλάτη σας

Γενικά, όλοι τείνουμε να λεμε ότι δεν πρέπει να λέμε ψέματα και ανά πάσα στιγμή να λέμε μόνο την αλήθεια. Αλλά υπάρχουν στιγμές που μια αλήθεια είναι πολύ πικρή και πονάει περισσότερο από ένα ψέμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να πούμε ψέματα για να μην βλάψουμε τους άλλους ή να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε να πούμε την αλήθεια απευθείας. Αλλά υπάρχουν μερικά ζώδια που γεννιούνται για να λένε μόνο την αλήθεια

Τοξότης: Οι Τοξότες είναι γνωστοί ότι δείχνουν τα πάντα όπως είναι, ακόμα και όταν είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε. Εκτιμούν την ειλικρίνεια και απλά δεν συνειδητοποιούν ότι μερικές φορές η αλήθεια τους βλάπτει τα συναισθήματα των άλλων. Δεν είναι η πρόθεσή τους να πληγώσουν. Εάν χάσουν φίλους λόγω της θλίψης τους, θα κάνουν νέους φίλους πολύ σύντομα.

Κριός: Είναι αντιφατικοί, αναίσθητοι και βάναυσοι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα διστάσουν να σας πουν τα πάντα. Είναι επίσης παρορμητικοί, οπότε θα πουν ότι έρχεται στο μυαλό πριν εξετάσουν την επίδραση που θα έχει στο άλλο άτομο. Εάν ένας Κριός σας δώσει την ειλικρινή γνώμη τους, βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι για αυτό γιατί δεν θα το κρατήσου. 

Ταύρος: Ο Ταύρος είναι ειλικρινής επειδή δεν μπορεί να μείνει κάτω από ένα ψέμα – χρειάζεται πολλή δουλειά. Είναι καλύτερο να είμαστε ειλικρινείς παρά να θυμόμαστε τι λένε και να επαληθεύσουν ότι κάποιος άλλος που εμπλέκεται θα υποστηρίξει την ιστορία του. Δεν προσπαθούν να τελειοποιηθούν σε αυτά που λένε. Τα λόγια τους είναι τόσο άμεσα που μπορούν να βλάψουν τους άλλους. Εάν λένε κάτι σκληρό, μπορούν να πάνε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως για πάντα χωρίς να γνωρίζουν τη ζημιά που προκάλεσε.

Παρθένος: Οι Παρθένοι είναι επικριτικοί για όλους, ειδικά για τον εαυτό τους. Δεν έχουν την ικανότητα να συγκρατήσουν ή να αγνοήσουν την αλήθεια. Προσπαθούν απλώς να βοηθήσουν.