Τα δύο πιο άτυχα ζώδια του Ιουλίου: Αυτή η ημέρα θα είναι σκέτη «κόλαση», οι αντοχές τους θα δοκιμαστούν

=Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας που θα φέρει τα πάνω -κάτω σε δύο συγκεκριμένα ζώδια με τις αντοχές και τα νεύρα τους να δοκιμάζονται.

Ο χειμώνας που πέρασε ήταν αρκετά αγχωτικός για πολλά ζώδια με την ανάδρομη περίοδο να έφερε στα άκρα την πλειοψηφία. Οι πλανήτες έχουν φέρει διάφορες ενέργειες επηρεάζοντας ορισμένους του ζωδιακού κύκλου ενώ στην προκειμένη περίπτωση ο επερχόμενος μήνας θα δοκιμάσει μόνο 2 ζώδια.

Σύμφωνα με σχετικό άρθρο του Bustle τα δύο ζώδια που θα δυσκολευτούν τον Ιούλιο θα είναι ο Ζυγός και ο Καρκίνος με μια συγκεκριμένη ημέρα να είναι σκέτη «κόλαση».

Οι διελεύσεις που περιλαμβάνουν τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, τους πλανήτες που αντιπροσωπεύουν την πιο σκοτεινή πλευρά της ζωής και τα σκαμπανεβάσματα, μπορεί να φέρουν σκληρές αλλαγές. Παρά τις δυσκολίες όμως απλά σκεφτείτε πως πρόκειται για έναν μήνα δοκιμασιών που όμως θα σας σκληραγωγήσουν και θα σας κάνουν πιο δυναμικούς για τους επόμενους μήνες.

Δείτε τα 2 πιο άτυχα ζώδια του Ιουλίου

Ζυγός

Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε θα είναι καρμικές καθώς προσπαθείτε να συμφιλιώσετε αυτό που είστε με αυτό που θέλετε να παρουσιάζεται στον έξω κόσμο. Οι μάσκες θα πέσουν και θα έρθετε αντιμέτωποι, τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους γύρω σας. Προσπαθήστε να μην παίρνετε τα πράγματα τόσο προσωπικά και φροντίστε να είστε ειλικρινείς. Δώστε περισσότερη βάση στην αυτοθεραπεία σας και σταματήστε να αποφεύγεται τα προβλήματά σας διότι, όπως δείχνουν τα άστρα, στις 17 Ιουλίου θα έρθουν και θα σας χτυπήσουν την πόρτα με τον πιο «βάρβαρο» τρόπο.

Καρκίνος

Η μοίρα θα είναι σκληρή και για εσάς και κρυμμένα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια. Επικεντρωθείτε στο να διώξετε κάθε αρνητικότητα που σας επηρεάζει και να αντιμετωπίσετε κάθε εχθρό με ψυχραιμία. Δώστε προσοχή στις 17 Ιουλίου. Είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και όσα έρχονται θα σας επηρεάσουν ιδιαίτερα αλλά μην αφήσετε το συναίσθημα να σας κρατήσουν πίσω. Δημιουργήστε όρια και τηρήστε τα, χωρίς να επιτρέψετε κανέναν να τα υπερβεί. Για να αντεπεξέλθετε και να βγείτε αλώβητοι από αυτόν τον μήνα, βασιστείτε στην οικογένειά σας.

Πηγή: bovary.gr