Τα πιο πονηρά ζώδια του είναι αυτά.

Κριός

Ένα από τα πιο πονηρά ζώδια του ζωδιακού κύκλου είναι σίγουρα ο Κριός, ο οποίος πιστεύει ότι η εξαπάτηση σε άλλους είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρει αυτό που θέλουν. Εκείνοι που γεννιούνται στο ζώδιο του Κριού είναι κυρίαρχοι, επιθετικοί, κυρίαρχοι, πονηροί και χειραγωγητικοί άνθρωποι. Δεν δέχονται εμπόδια στο δρόμο τους και λαμβάνουν ακραία μέτρα για να πάρουν αυτό που θέλουν. Εκείνοι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο θέλουν προσωπική επιτυχία και σεβασμό από άλλους, αλλά απολύτως δεν είναι πρόθυμοι να σεβαστούν τον άλλο. Είναι πονηροί, χειραγωγούν τους ανθρώπους όπως θέλουν, παίρνοντας μια ψεύτικη φιλοδοξία. Ανακαλύπτοντας την πραγματικότητα για τον Κριό σημαίνει ανακαλύπτοντας μια πικρή αλήθεια για ένα ζώδιο που είναι λαμπρός ψεύτης.

Σκορπιός

Ανάμεσα στα πιο πονηρά ζώδια του ζωδιακού κύκλου είναι σίγουρα αυτό του Σκορπιού. Εκείνοι που γεννήθηκαν υπό το Σκορπιό είναι πιθανώς από τους πιο πονηρούς. Μισούν να μην έχουν έλεγχο σε τίποτα, είτε πρόκειται για συναισθήματα, καταστάσεις, ανθρώπους. Το μίσος είναι το σωστό ρήμα για τον Σκορπιό. Μπορούν πραγματικά να διαπεραστούν από τέτοια αρνητικότητα που τους κάνει να μισούν με όλη τους τη δύναμη. Για να επιτύχει τους στόχους του, ο Σκορπιός υφαίνει ένα σύνθετο δίκτυο ενορχηστρωμένων ψεμάτων για να φαίνεται πραγματικό. Εάν ανακαλυφθούν, βάλουν αμέσως αμυντικούς και ακόμη και αν στην επιφάνεια θα φανούν αγαπημένοι στην καρδιά τους, θα σε μισούν και θα σκεφτούν πώς να εκδικηθούν. Χειρίζονται τους ανθρώπους με τον τρόπο που θέλουν.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ένα από τα πιο πονηρά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Αντιπροσωπεύονται από ένα διπλό ζώδιο και η υποκρισία είναι μέρος της στάσης τους. Εάν από τη μια πλευρά εμφανίζονται γεμάτες καλές ιδιότητες, από την άλλη αντικαθίστανται από κάτι πιο σκοτεινό. Εκείνοι που γεννιούνται στο ζώδιο των Δίδυμων είναι ψεύτες, χειριστές, οπορτουνιστές, που χρησιμοποιούν τους ανθρώπους για να πάρουν κάτι που χρειάζονται. Δεν πρέπει ποτέ να πιστεύετε τι μας λέει ένα άτομο που γεννιέται κάτω από αυτό το ζώδιο. Στην αρχή το έκαναν ως καλοί, φιλικοί άνθρωποι και μετά μας αγνοούν αν δεν τους εξυπηρετούμε ή αν δεν μπορούν να πάρουν κάτι από εμάς.