Τα τέσσερα ζώδια με το πιο φλογερό ταμπεραμέντο

Μερικά ζώδια λόγω της φλογερής, παρορμητικής φύσης τους, χαρακτηρίζονται από το έντονο ταπεραμέντο τους.

Κι όταν λέμε ταπεραμέντο, εννοούμε ότι γενικά τείνουν να αντιδρούν έντονα, τόσο σε θετικά, όσο και σε αρνητικά συναισθήματα. Τα ζώδια λοιπόν με φλογερό ταπεραμέντο, μπορούν να ερωτευτούν με πάθος, να είναι δοτικά και γενναιόδωρα, όμως θα δυσκολευτούν να ελέγξουν τα νεύρα τους και όταν θυμώσουν ή χάσουν την ψυχραιμία τους, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς. Συνέχισε να διαβάζεις και κινήσου αναλόγως.

Κριός

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και ο Άρης, ο πλανήτης της ενέργειας, του πάθους και της επιθετικότητας, τον κυβερνά. Ως αποτέλεσμα, οι Κριοί είναι γνωστοί για τη φλογερή ιδιοσυγκρασία και την παρορμητική τους φύση. Μπορούν εύκολα να απογοητευτούν και να εκνευριστούν όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλουν και δεν φοβούνται να εκφράσουν το θυμό ή την απογοήτευσή τους. Επιπλέον, ο Κριός μπορεί επίσης να είναι ανταγωνιστικός και να έχει έντονη επιθυμία να κερδίσει. Γεγονός το οποίο τους κάνει επιρρεπείς σε εκρήξεις θυμού, όταν αισθάνονται ότι απειλούνται ή αμφισβητούνται. Ωστόσο, ο Κριός συγχωρεί και ξεχνά γρήγορα. Επίσης, τα νεύρα τους συνήθως εξαφανίζονται το ίδιο γρήγορα όπως εμφανίζονται.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, τον κυβερνά. Οι Ταύροι αγαπούν την πολυτέλεια και την άνεση και μπορούν να δείξουν το φλογερό τους ταπεραμέντο, όταν αισθάνονται ότι το περιβάλλον τους δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπά τους. Μια άλλη οπτική, του ίδιου ταπεραμέντου, μπορείς να δεις όταν αισθάνονται ότι οι αξίες ή τα υπάρχοντά τους απειλούνται. Μπορούν επίσης να γίνουν εξαιρετικά πεισματάρηδες, εμμένοντας σε μια συγκεκριμένη άποψη, την οποία θα υποστηρίξουν μέχρι τελικής πτώσεως. Των άλλων, ποτέ των ίδιων.

Λέων

Ο Λέων είναι το πέμπτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και κυβερνήτης του, είναι ο Ήλιος. Ένα ουράνιο σώμα αυτοέκφρασης και δημιουργικότητας. Ως εκ τούτου, οι Λέοντες χρειάζονται προσοχή και θαυμασμό. Έτσι, όταν αισθάνονται ότι τους αγνοούν ή τους υποτιμούν, μπορεί να αφήσουν το φλογερό τους ταπεραμέντο, σε όλο του το μεγαλείο. Τι εννοούμε; Θα γίνουν drama queens, θα αντιδράσουν υπερβολικά για ασήμαντα ζητήματα και κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουν τα πάντα να φαίνονται ότι αφορούν τους ίδιους. Ωστόσο, οι Λέοντες είναι επίσης γενναιόδωροι και εγκάρδιοι. Έτσι, τα νεύρα τους συνήθως κρατούν λίγο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το όγδοο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, το οποίο κυβερνά ο πλανήτης Άρης. Δεδομένου ότι είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης και της δύναμης, τα έντονα συναισθήματα και η παθιασμένη φύση τους μπορεί να προκαλέσουν το έντονο ταπεραμέντο τους, όταν αισθάνονται ότι τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά. Οι Σκορπιοί μπορεί να είναι επίσης κτητικοί και ζηλιάρηδες, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εκρήξεις θυμού ή ακόμα και σε εκδικητικές συμπεριφορές. Επιπλέον, οι Σκορπιοί μπορούν επίσης να κρατούν κακίες και να είναι μυστικοπαθείς. Όλα αυτά μπορεί να δοκιμάσουν την ψυχραιμία τους. Και την δική μας.

Πηγή: ladylike.gr