Τα τέσσερα ζώδια που ερωτεύονται κεραυνοβόλα – Μπαμ και κάτω

Όλοι έχουμε βιώσει τον έρωτα κάποια στιγμή στη ζωή μας, ακόμα κι αν μερικές φορές δεν συνειδητοποιούμε καν ότι είμαστε ερωτευμένοι.

Ενώ όμως άλλοι φρουρούν την καρδιά τους σε μια προσπάθεια να προστατέψουν τον εαυτό τους, μερικοί είναι πιο ανοιχτοί και ευάλωτοι σε αυτή τη νέα αγάπη. Υπάρχουν ζώδια που δεν μπορούν παρά να φαντάζονται μια συντροφική ζωή και να φαντασιώνονται τον μεγάλο έρωτα που θα τους δώσει. Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που τείνουν να ερωτεύονται πιο εύκολα, πιο δυνατά και με πάθος;

Ιχθύες

Από όλα τα ζώδια, οι Ιχθύες βρίσκονται στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας, αφού ερωτεύονται πιο γρήγορα και πιο έντονα από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Έχουν μια τεράστια καρδιά που τους κάνει να αγαπούν πολύ έντονα. Γενικά, δεν φοβούνται να μοιραστούν τα συναισθήματά τους και θα είναι πάντα εκεί για το άτομο που αγαπούν. Προσθέτουν επίσης και ένα συγκεκριμένο είδος παραμυθένιου ρομαντισμού στις σχέσεις τους. Ερωτεύονται εύκολα γιατί εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους πριν καν τους γνωρίσουν αρκετά καλά. Βλέπουν πάντα το καλύτερο στους άλλους και ελπίζουν ότι οι καρδιές όλων είναι γεμάτες αγάπη. Οι Ιχθύες δεν βλέπουν τον έρωτα ως κίνδυνο. Δίνουν την καρδιά τους χωρίς να ανησυχούν ότι μπορεί να ραγίσει.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι πιθανώς το πιο ρομαντικό ζώδιο από όλα τα υπόλοιπα. Είναι επίσης γνωστό ότι είναι πολύ ευαίσθητος κι έχει μια πραγματική χρυσή καρδιά. Οι Καρκίνοι είναι μητρικές φιγούρες γιατί τους αρέσει να φροντίζουν τον σύντροφό τους. Είναι πρόθυμοι να δώσουν το 1000% στις σχέσεις τους και θα ανεχτούν πολλά. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να αποτρέψουν τον Καρκίνο να μπει σε μια νέα σχέση, κυρίως επειδή από τη φύση τους είναι πολύ στοργικοί και τρυφεροί. Ερωτεύονται εύκολα, γιατί δένονται εύκολα. Όταν ένας άνθρωπος μπει στη ζωή ενός Καρκίνου, μπαίνει για τα καλά και αν κάποτε επιλέξει να φύγει, θα τους αφήσει συντετριμμένους. Ερωτεύονται έντονα γιατί ελπίζουν ότι θα διαρκέσει.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι ερωτεύονται έντονα επειδή είναι στοργικοί και κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν ένα συγκεκριμένο είδος ζεστασιάς που δεν νιώθουν με κανέναν άλλο. Οι Δίδυμοι επίσης δεν συναντάνε πολλούς ανθρώπους με τους οποίους δημιουργούν πραγματικές σχέσεις, οπότε όταν αυτό συμβεί, πέφτουν με τα μούτρα. Γνωρίζουν ότι η πραγματική χημεία είναι σπάνια, και όταν τη βρουν, θα κάνουν τα πάντα για να μην την χάσουν από τη ζωή τους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί ερωτεύονται δυνατά γιατί δεν αντέχουν να είναι μόνοι τους. Μερικές φορές μάλιστα μπορεί ακόμα και να κοροϊδέψουν τον εαυτό τους ότι είναι ερωτευμένοι και να μπουν σε μια σχέση απλώς και μόνο επειδή προτιμούν να μην είναι ελεύθεροι. Ο πραγματικός έρωτας δεν έχει να κάνει με το να είσαι απλά με κάποιον. Έχει να κάνει με το να είσαι με κάποιον που δεν αντέχεις να είσαι μακριά του.

Πηγή: ladylike.gr