Τα τρία καλύτερα ζώδια για να βγεις ραντεβού

Υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στο πόσο απλό είναι να βγεις ένα ραντεβού με κάποιον. Ένας από αυτούς κρύβεται και στη συμβατότητα των ζωδίων.

Το πιθανότερο είναι ότι υπάρχουν μερικά συγκεκριμένα ζώδια με τα οποία είναι πιο πιθανό να βγεις ραντεβού. Σύμφωνα μάλιστα με το Bustle, ανάλογα με το ζώδιό σου, είναι πιο πιθανό να προσελκύσεις 3 συγκεκριμένα ζώδια.

Τα ζώδια με τα οποία ένας Κριός θα βγει ραντεβού: Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι

Ο Κριός και ο Δίδυμος μοιράζονται μια άρρητη, αμοιβαία κατανόηση και ελκύονται ο ένας από τον άλλον χωρίς να χρειαστούν καν λόγια. Ο Τοξότης ταιριάζει πολύ με τον Κριό, για τον ίδιο λόγο. Είναι και οι δύο παθιασμένοι και περιπετειώδεις. Από την άλλη, τα ραντεβού με έναν Υδροχόο, είναι επίσης πιθανό σενάριο, λόγω του γεγονότος ότι και οι δύο σκέφτονται έξω από το κουτί.

Τα ζώδια με τα οποία ένας Ταύρος θα βγει ραντεβού: Καρκίνος, Παρθένος, Ζυγός

Ο Ταύρος που αγαπά την άνεση, θα πει «ναι» σε έναν Καρκίνο, ο οποίος ενθουσιάζεται εξίσου με τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Οι Παρθένοι θα ιντριγκάρουν επίσης έναν Ταύρο, λόγω του γεγονότος ότι και οι δύο είναι τόσο προσγειωμένοι. Ο Ζυγός είναι άλλο ένα ιδανικό για ραντεβού ζώδιο, που επίσης εκτιμά την ομορφιά, την τέχνη και το καλό φαγητό.

Τα ζώδια με τα οποία οι Δίδυμοι θα βγουν ραντεβού: Κριός, Ζυγός, Τοξότης

Την στιγμή που ένας Δίδυμος θα συναντήσει έναν Κριό, θα νιώσει αμέσως ότι έχει βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο εκπέμπει στα ίδια fm και με τον οποίο μπορεί να ζήσει ένα έντονο ειδύλλιο. Ο Ζυγός αναδεικνύει την πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή των Διδύμων και μπορούν να τους κάνουν να νιώθουν ότι η ζωή είναι ένα όμορφο παραμύθι. Όσο για ένα ραντεβού με έναν Τοξότη, ο ενθουσιασμός δεν θα λείψει ποτέ.

Ο Καρκίνος θα πει πιο εύκολα «ναι» σε: Ταύρο, Καρκίνο και Αιγόκερω

Ένας Καρκίνος είναι πιο πιθανό να βγει ραντεβού με έναν Ταύρο, την αδελφή ψυχή που τον κάνει να νιώθει πάντα άνετα. Σε ένα ραντεβού με έναν άλλο Καρκίνο, ο ένας απλά θα καταλαβαίνει σιωπηρά τον άλλον, καθώς μοιράζονται τις ίδιες αξίες. Τέλος, ο Αιγόκερως έχει επίσης κάποιο είδος μαγνητικής έλξης για τους Καρκίνους.

Ο Λέων θα πει «ναι» σε: Ταύρο, Ζυγό και Ιχθύες

Οι Ταύροι αγαπούν τα πια ωραία πράγματα στη ζωή, όπως τα Λιοντάρια, οπότε δεν μπορεί να πάνε πολλά πράγματα στραβά. Τα άλλα «παιδιά» της Αφροδίτης, οι Ζυγοί είναι επίσης ένα πιθανό ταίρι, για ένα επιτυχημένο ραντεβού. Όσο για τους Ιχθύες, ταιριάζουν πολύ με έναν Λέων λόγω της αγάπης τους για την τέχνη.

H Παρθένος θα βγει εύκολα ραντεβού με Ταύρο, Καρκίνο και Αιγόκερω

Παρθένοι και Ταύροι, μοιράζονται τις ίδιες γήινες αξίες στη ζωή. Οι Καρκίνοι είναι επίσης ανεξήγητα ακαταμάχητοι για τους Παρθένους πιθανώς επειδή μπορεί να ξεχειλίζουν από στοργή ακόμα και τις πιο δύσκολες μέρες. Ως άλλο ζώδιο της γης, ο Αιγόκερως μπαίνει σε αυτήν τη λίστα καθώς μπορεί να μοιραστεί με έναν Παρθένο την αίσθηση της φιλοδοξίας και της «διασκέδασης» στη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση.

Το ιδανικό ραντεβού για έναν Ζυγό είναι με: Διδύμους, Λέοντες και Ζυγούς

Οι Δίδυμοι είναι από τα καλύτερα ταίρια για έναν Ζυγό, καθώς οι δυο τους μιλάνε την ίδια γλώσσα. Υπάρχει ένας δεσμός εμπιστοσύνης που βασίζεται στην αμοιβαία κατανόηση. Ο Λέων έχει επίσης την τάση να γοητεύει έναν Ζυγό, ενώ ένα ραντεβού με έναν άλλο Ζυγό είναι επίσης πολύ πιθανό.

Ο Σκορπιός θα πει «να» σε: Κριό, Ταύρο και Υδροχόο

Οι Σκορπιοί έλκονται σαν μαγνήτες από έναν Κριό και νιώθουν μια ακαταμάχητη επιθυμία να βρίσκονται κοντά τους. Ο Ταύρος κάνει επίσης έναν Σκορπιό, αρκετά χαρούμενο, αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Οι Υδροχόοι ξεχωρίζουν επίσης στα μάτια ενός Σκορπιού, καθώς οι δυο τους μοιράζονται μια αμοιβαία κατανόηση.

Τα ζώδια με τα οποία ένας Τοξότης θα βγει ραντεβού: Κριός, Δίδυμοι και Υδροχόος

Ένας Τοξότης καταλαβαίνει ενστικτωδώς έναν Κριό, αφού κατά βάθος, ο ένας είναι φτιαγμένος για τον άλλο. Έναν Δίδυμος, μπορεί φυσικά εύκολα να παρασύρει τους περιπετειώδεις Τοξότες και κάθε ραντεβού μπορεί να είναι μια νέα περιπέτεια. Οι Υδροχόοι ταιριάζουν επίσης καλά με την περιπετειώδη πλευρά του Τοξότη. Μαζί, θα έχουν βαθιές συζητήσεις για τη ζωή και το σύμπαν.

Οι Αιγόκεροι λένε «ναι» σε ένα ραντεβού με: Καρκίνο, Παρθένο και Αιγόκερω

Ένας Αιγόκερως μπορεί να γοητευτεί από έναν Καρκίνο, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο ο ένας εξισορροπεί τον άλλον. Το ίδιο ισχύει και για τους Παρθένους, με τους οποίους, μοιράζεται παρόμοια κοσμοθεωρία. Φυσικά ένας άλλος Αιγόκερως συμπληρώνει τη λίστα των πιο πετυχημένων ραντεβού που ένας Αιγόκερως μπορεί να έχει.

Ένας Υδροχόος θα βγει πιο εύκολα ραντεβού με: Κριό, Τοξότη και Υδροχόο

Οι Κριοί είναι παθιασμένοι, έντονοι και πρόθυμοι να ρισκάρουν. Οι Τοξότες από την άλλη, ξέρουν πώς να κάνουν τους γύρω τους χαρούμενους. Χαρακτηριστικά που κάθε Υδροχόος εκτιμά σε κάθε ραντεβού του. Φυσικά ένας άλλος Υδροχόος, είναι επίσης ένα καταπληκτικό ταίρι. Δεν χρειάζεται να εξηγεί ο ένας στον άλλον τίποτα. Όλα πάνε στον αυτόματο.

Το πιο πιθανό ραντεβού για Ιχθείς είναι με: Ταύρο, Λέοντα και Ζυγό

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που μοιράζεται την επιθυμία ενός Ιχθύ για ασφάλεια, ενώ ένας Λέων είναι ένα καλό ταίρι για ραντεβού, λόγω της κοινής τους αγάπης για την τέχνη. Οι Ζυγοί είναι εξίσου ονειροπόλοι και ρομαντικοί. Κατανοούν τις βαθύτερες αξίες ενός Ιχθύ και τον βλέπουν όπως πραγματικά είναι.

Πηγή: ladylike.gr