Τα ζώδια που πιθανόν να χωρίσουν μετά την καραντίνα

Πολλά είναι τα ζευγάρια που πέρασαν αρκετά δύσκολα ενώ βρίσκονταν σε καραντίνα. Ανακάλυψαν άγνωστες πτυχές του «άλλου τους μισού» και ίσως αρκετές φορές να μην περνούσαν ευχάριστα.

Ποια είναι τα ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να χωρίσουν μετά την καραντίνα;

Κριός

Ο Κριός έχει την τάση να βάζει τις ανάγκες του πάνω απ’ όλα. Αν η επιθυμία του για χώρο και ελευθερία δεν συναντάται, είναι δύσκολο να νιώσει καλά με οτιδήποτε και πόσο μάλλον με τη σχέση του. Μπορεί αυτό να τον οδηγήσει να χωρίσει με τον σύντροφό του που μέχρι τώρα νόμιζε πως είναι “ο ένας”.

Ταύρος

Ο Ταύρος κυβερνάται από άγχος και ανησυχία. Και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο όλοι όσοι βρίσκονταν κοντά σε αυτό το ζώδια το ένιωσαν για τα καλά. Υπάρχει μια πιθανότητα να συμβεί ένας προσωρινός χωρισμός. Αν ο σύντροφός του δεν έκανε κάτι που πραγματικά θα τον πλήγωνε μάλλον θα επιστρέψει σε αυτόν.

Αιγόκερως

Όταν νιώθει ο Αιγόκερως ότι μια σχέση δεν τραβάει τότε την τελειώνει. Δεν βρίσκει νόημα στο να δώσει περισσότερο χρόνο και ενέργεια σε κάτι που ξέρει ότι δεν πρόκειται να κρατήσει για πάντα. Συνειδητοποιεί ότι η νέα κατεύθυνση ή μια νέα αρχή είναι απαραίτητη. Ίσως αυτό σημαίνει ότι θα αφήσει να τελειώσει μια μακροχρόνια σχέση.

jenny.gr