Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Κριός

Όπου εμπλέκονται χρήματα ή συναισθήματα, η λογική πηδάει από το παράθυρο, οπότε το καλύτερο στοίχημα είναι η κατανόηση και η γενναιοδωρία.

Ταύρος

Πηγαίνεις να βάλεις τάξη στο χάος των σχέσεων και ίσως κάτι καταφέρεις, ειδικά αν εγκαταλείψεις την προσδοκία ότι θα σε βολεύει αυτή η τάξη.

Δίδυμοι

Να ‘σαι πιο προσεκτικός με την υγεία και το σώμα σου σήμερα και κυρίως να μην το «βαράς» επειδή κάτι σου φταίει συναισθηματικά ή οπουδήποτε αλλού.

Καρκίνος

Χρήσιμο πράγμα λίγη λογική σήμερα, μήπως και όσα λέγονται και γίνονται έχουν και κάποια επαφή με την πραγματικότητα.

Λέων

Αν η υγεία σου σού το επιτρέπει, περιόρισε τον χρόνο με την οικογένεια και στο σπίτι σου, είναι δύσκολο να διατηρηθούν οι ισορροπίες.

Παρθένος

Ίσως διαβάζεις περισσότερα σε κουβέντες από ό,τι υπάρχουν και προβληματίζεσαι χωρίς πραγματικό λόγο. Εκτός αν είναι όσα δεν λες.

Ζυγός

Δώσε περισσότερη σημασία στο φαγητό σου γιατί θα το ευχαριστηθείς λίγο παραπάνω σήμερα, απλώς μην το παρακάνεις, δεν είναι υποκατάστατο.

Σκορπιός

Η καχυποψία σου είναι σε υψηλό εβδομάδας σίγουρα και ίσως σε κάνει αναίτια αυστηρό σε συναντήσεις και κουβέντες. Ηρέμησε, δεν είσαι τόσο εύθραυστος.

Τοξότης

Καλή ιδέα να ξεκουραστείς σήμερα, ειδικά αν μπορείς να το κάνεις εντός αλλά με παρεούλα επειδή η απομόνωση ίσως σε πάει σε πολύ απαισιόδοξη φάση.

Αιγόκερος

Καλύτερα οι συναναστροφές σου σήμερα να επιτρέπουν και καμία πιο ουσιαστική κουβέντα επειδή θα πιεστείς αν χρειάζεται να μείνεις μόνο στο τυπικό.

Υδροχόος

Κοίταξε το θέμα της επίκρισης, ειδικά σε κοινωνικές συναναστροφές και πλαίσια. Κάνε αυτό που νομίζεις σωστό κι άφησε τους άλλους ήσυχους.

Ιχθύες

Αν μπορείς να αποφύγεις να μπεις στις γνωστές κοντρίτσες του οικογενειακού πλαισίο, καλό για σένα θα’ ναι. Προσπάθησε να βρεθείς στη φύση παραπάνω.

Πηγή: Athensvoice.gr