Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου

Ειδικότερα:

Κριός

Τα πράγματα παίρνουν φωτιά με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σου, ειδικά αν θελήσεις να τους χρεώσεις ότι καταπιέζεσαι για να διατηρείς “καλή” εικόνα.

Ταύρος

Λίγο δύσκολο να μην αγχώνεσαι όταν προσπαθείς να πείσεις εαυτόν και αλλήλους ότι όλα καλά σε δουλειά και ρουτίνα, αλλά βασικά δεν είναι.

Δίδυμοι

Δύσκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες όπως θέλεις στα ερωτικά και σε σχέση με τα παιδιά σου, όταν υπάρχουν θετικά, όμως κατά βάση είσαι ανικανοποίητος.

Καρκίνος

Είναι μάλλον απογοητευτικό να κάνεις πράγματα για το «καλό όλων» χωρίς να σου το ζητάει κανείς, όμως μετά να περιμένεις και τα ρέστα. Δεν σου το ζητάει κανείς.

Λέων

Εσύ σωστά θέλεις να τακτοποιήσεις ωραία τις συνεννοήσεις, τις επαφές σου κι αυτά που θέλεις να κάνεις, όμως παίζει ρόλο και τι χωράει στη ρουτίνα σου.

Παρθένος

Πηγαίνεις για το ανέφικτο της ολόκληρης πίτας και του χορτάτου σκύλου, με αποτέλεσμα τελικά να μην γίνεται σωστά ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Ζυγός

Όταν η παραμικρή αναταραχή στις σχέσεις σου ανοίγει ιστορίες μέσα σου και στο σπίτι, το πρόβλημα δεν είναι η σχέση, είναι το μέσα σου και όσα συμβαίνουν σπίτι.

Σκορπιός

Αξιέπαινη η προσπάθεια να φροντίζεις παλιά προβληματάκια, όμως αν δεν κάνεις και κανένα βηματάκι παρακάτω, όλο στα ίδια και στα ίδια περιορίζεσαι.

Τοξότης

Η ποιότητα ζωής που θέλεις και τα μεγάλα σου σχέδια είναι κάπως δύσκολο να βγουν χωρίς προϋπολογισμό ή με φτήνιες. Ή το κάνεις ή δεν το κάνεις.

Αιγόκερος

Αν για να σου βγουν τα της δουλειάς και οι υποχρεώσεις, τα έχεις κάνει μαντάρα στο σπίτι ή σε έχεις αμελήσει τελείως, ναι, κάπως δύσκολο να είσαι καλά.

Υδροχόος

Γενικά είναι δύσκολο να βγουν σωστά κουβέντες, ανοίγματα, επαφές όταν ξεκινάς από το μείον. Όπου μείον βλέπε φοβίες, αδυναμίες και ανεπίλυτα προβλήματα.

Ιχθύες

Όσο θέλεις να προσφέρεις στους άλλους, καλό πράγμα είναι. Όμως αν μένεις ρέστος και μετά δεν σου βγαίνουν τα σχέδια, να ξέρεις ότι είναι επιλογή σου.

Πηγή: Athensvoice.gr