Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Μην αλλάζετε σχέδια στα οποία έχετε δει πρόοδο για κάποια άλλα, για τα οποία δεν υπάρχουν σίγουρα αποτελέσματα. Εάν νιώθετε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και μην τα βάζετε με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανταλλάξτε επιχειρήματα σε συζητήσεις του εργασιακού σας χώρου, χωρίς να τσακωθείτε. Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί δεν σας συμφέρει να διαταραχθούν κάποιες ισορροπίες της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε δύσκολους συνεργάτες φερθείτε με τυπικότητα για να μην υπάρξουν προστριβές και εντάσεις. Εάν δεν δείτε ολοκληρωμένη τη δουλειά του συνεργάτη σας, μη βιαστείτε να τον κατηγορήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε συζήτηση που θίγει άτομα τα οποία δεν είναι παρόντα απαιτείται να αποχωρήσετε διακριτικά. Απελευθερωθείτε από σκέψεις άνευ ουσίας, που σας κρατούν σε αδιέξοδο.

ΛΕΩΝ: Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας. Εκφράστε με ήπιο τρόπο τα παράπονά σας, που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε, και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναμοχλεύονται συναισθήματα, πρακτικές, σκοπιμότητες και κάθε είδους συναλλαγές και προοπτικές, που θα σας αλλάζουν συνέχεια κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ: Εάν νιώσετε φοβίες, ανασφάλειες και αμφιβολίες να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σας γεμίζουν αγωνία, μη φανείτε δύσπιστοι και ξεκινήστε καινούργια σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν οι σκέψεις σας εξακολουθούν να είναι μπερδεμένες, μην επιτρέψετε σε τρίτους να σας επηρεάσουν στις αποφάσεις σας, γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι θετικά για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να επουλώσει συναισθηματικά τραύματα του παρελθόντος και, αν χρειαστεί, αναθεωρήστε κάποια από τα σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποκομίστε όσα περισσότερα μπορείτε, τόσο σε πρακτικό όσο και σε ηθικό επίπεδο, γιατί μέσα από τη διαφορετικότητα των σχέσεών σας θα βρείτε τη συμπαράσταση που αποζητάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο δρόμος που έχετε να διανύσετε για να έχετε καλή πορεία στις σχέσεις σας είναι ακόμα αρκετά μακρύς, γι’ αυτό αξιολογήστε τες με καθαρό μυαλό, αφήνοντας στην άκρη πιέσεις και υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ: Με τόσες δυσκολίες και εντάσεις που θα υπάρξουν είναι σίγουρο πως η ψυχολογία σας θα έχει σκαμπανεβάσματα. Θα σας κάνει καλό να μείνετε λίγο μόνοι για να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας.

newsbreak.gr