Τέλος το καλοκαίρι όπως το ξέραμε: Χωρίς μπαρ, συναυλίες, κατασκηνώσεις – Όλες οι αλλαγές

Καλοκαίρι κορονοϊού: Η άρση των μέτρων περιορισμού για την πανδημία του κορονοϊού άρχισε. Έτσι, κάθε κατάστημα και επιχείρηση ανοίγει σιγά – σιγά, έπειτα από το προσωρινό κλείσιμο πολλών επιχειρήσεων από την πανδημία του COVID-19. Όμως, είναι πολύ πιθανό να μην υπάρξει άνοιγμα πολλών καταστημάτων διασκέδασης νυχτερινών ωρών.

Καλοκαίρι κορονοϊού: Τι δεν θα γίνει φέτος, το καλοκαίρι

– Οι κατασκηνώσεις για τα παιδιά φαίνεται ότι δε θα ανοίξουν καθόλου όλο το καλοκαίρι. – Δε θα πραγματοποιηθεί καμία συναυλία, με εξαίρεση τα θέατρα που γίνεται «μάχη» για να ανοίξουν, όπως το Ηρώδειο ή την Επίδαυρο που αναμένεται να λειτουργήσουν με πληρότητα μέχρι 40%. – Τέλος, κατά τα φαινόμενα, φαίνεται ότι θα είναι το πρώτο καλοκαίρι που δε θα λειτουργήσουν μπαρ, εκτός και αν βρεθεί λύση ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και οι όρθιοι πελάτες, κάτι που όπως φαίνεται είναι δύσκολο να γίνει.

Τέλος το καλοκαίρι όπως το ξέραμε: Χωρίς μπαρ, συναυλίες, κατασκηνώσεις – Όλες οι αλλαγές - Εικόνα 1Ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Καλοκαίρι κορονοϊού: Ανοίγουν σύντομα, τα καταστήματα εστίασης – Η τηλεδιάσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Από την άλλη μεριά, υπάρχουν επιχειρήσεις που αναμένεται να ανοίξουν νωρίτερα από το αναμενόμενο, όπως η εστίαση. Αν όλα πάνε καλά, στις 25 Μαΐου εστιατόρια και καφετέριες ανεβάζουν ρολά και καταλαμβάνουν μέχρι και το οδόστρωμα. Αύριο, στις 12:00, αναμένεται η τηλεδιάσκεψη με τον πρωθυπουργό για να αποφασιστούν τα εξής:

– Τραπέζια μέσα χωρίς κλιματισμό. – Τραπέζια στο πεζοδρόμιο, ακόμα και στο οδόστρωμα.. – Στις 25 Μαΐου θα ανοίξουν όλα τα πολυκαταστήματα – 15 Ιουνίου, αντί της 1ης Ιουλίου που αρχικά είχε οριστεί, θα ανοίξουν τα ξενοδοχεία της περιφέρειας για τον εσωτερικό τουρισμό, καθώς οι πτήσεις αναμένονται μετά την 1η Ιουλίου.

Πηγή