Θα πάθετε σοκ: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Κάτιας Δανδουλάκη

Πριν λίγες ημέρες η γνωστή ελληνίδα έγινε 71 έτους και συνεχίζει να είναι λαμπερή και όμορφη.

Προσέχει τη διατροφή της και την εικόνα της και όπως θα δείτε είναι μια κούκλα. Ο φωτογραφικός μας φακός την απαθανάτισε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή στην παρουσίαση παραστάσεων «Ορέστεια & Ικέτιδες».

Ο λόγος για την Κάτια Δανδουλάκη που ντυμένη με ένα τζινάκι, αθλητικά παπούτσια και συνδυάζοντάς το με σακάκι ήταν κομψή και ταυτόχρονα casual.

«Οταν άρχισα να χάνω τους ανθρώπους μου, τρόμαξα για πρώτη φορά με τον χρόνο που περνάει. Τότε κατάλαβα ότι μεγαλώνω. Από τότε που σταμάτησα την τηλεόραση δε, φροντίζω τον εαυτό μου περισσότερο. Δεν μπορώ τα “δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπο μου”. Κι αν έχεις κάνει δηλαδή, τι είναι, κακό; Φροντίζω τον εαυτό μου ως εκεί που δεν παίρνει. Κάνω ζωή αθλητή, αλλά όταν τα λέω αυτά δεν με ακούνε γιατί όλοι θέλουν τη γρήγορη λύση.

Λένε σε ποιον πλαστικό πάτε; Τι ανόητη ερώτηση, Θεέ μου! Θέλει θυσία για να κρατήσουμε τη νεανική μας ενέργεια. Να διατηρείς το βάρος σου σταθερό. Να γυμνάζεσαι. Εγώ όταν είχα όλες κι όλες τρεις ώρες κενό για να κοιμηθώ και να πάω στο γύρισμα και έπρεπε να διαλέξω περισσότερο ύπνο ή γυμναστική, πάντα διάλεγα τη γυμναστική!

Ενώ μου άρεσαν τα γλυκά, τα έκοψα μαχαίρι μετά τα σαράντα. Για δέκα χρόνια δεν τα άγγιξα. Είμαι άνθρωπος της πειθαρχίας. Δεν μπορώ τα νάζια και τις δικαιολογίες. Αυτό το νάζι, που είναι μάστιγα πλέον, μου είναι απολύτως απωθητικό. Το παιδικό χαρακτηριστικό σε μεγάλο άνθρωπο είναι έως και σιχαμένο», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό gala.

altsantiri.gr