Θα τον πληρώνει Η Χρηστίδου: Η αίτηση του Μαραντίνη που αν εγκριθεί αλλάζει τα δεδομένα στη διατροφή

Χρηστίδου-Μαραντίνης: Το πρώην ζευγάρι είχε άριστες σχέσεις μέχρι πρότινος για χάρη των παιδιών τους. Τις τελευταίες μέρες βρίσκονται σε μία πολύ δύσκολη και περίπλοκη δικαστική διαμάχη για την διατροφή που πρέπει να καταβάλει ο γνωστός τραγουδιστής στην παρουσιάστρια.

 

Χρηστίδου-Μαραντίνης: Το δικαστήριο για τη διατροφή των παιδιών

Την συνεπιμέλεια των παιδιών που έχει αποκτήσει με την Σίσσυ Χρηστίδου φέρεται να διεκδικεί ο Θοδωρής Μαραντίνης, και η κίνηση του αυτή ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα για τη διατροφή που κατέβαλλε ο τραγουδιστής στην παρουσιάστρια.

Μια διατροφή η οποία, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά και τα όσα έχουν ακουστεί στο δικαστήριο, ο Θοδωρής Μαραντίνης κατέβαλε συγκεκριμένες φορές με αποτέλεσμα οι δυο τους να έχουν διαμάχη και να οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες για να λυθεί το θέμα. Υπενθυμίζεται πως ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει καταδικαστεί σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καθώς κρίθηκε ένοχος, επειδή δεν κατέβαλε στην πρώην σύζυγό του το χρηματικό ποσό που είχε συμφωνηθεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών.

 

Σύμφωνα με την εκπομπή «T-live», το πρώην ζευγάρι βρέθηκε σήμερα ξανά στα δικαστήρια, με τον Θοδωρή Μαραντίνη να ζητά συνεπιμέλεια των παιδιών. Αν μετά το αίτημά του, το δικαστήριο εκδώσει θετική απόφαση, τότε το ποσό της διατροφής, το οποίο αρχικά ανερχόταν στα 4.000 ευρώ, θα ρυθμιστεί εκ νέου, αναλόγως με τα διαστήματα που θα ορίσει το δικαστήριο να βλέπει τα παιδιά του.

 

Χρηστίδου-Μαραντίνης: Η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής κι εξήγησε

«Θα γίνει αλλαγή στο κομμάτι της διατροφής και αλλαγή στην επικοινωνία σε ό,τι αφορά την διατροφή. Και οι δύο γονείς με βάση τη συνεπιμέλεια θα ελεγχθούν φορολογικά και τότε το δικαστήριο θα αποφασίσει τι υποχρεούται ο καθένας για την διατροφή, αλλά και για το χρονικό διάστημα που περνά με τα παιδιά. Αν αποδειχθεί ότι τα εισοδήματα της Σίσσυς Χρηστίδου είναι μεγαλύτερα, τότε μπορεί και να πληρώνει τον Θοδωρή Μαραντίνη για τον χρόνο που περνά με τα παιδιά τους», ανέφερε η δικηγόρος.

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Τι σημαίνει πρακτικά η συνεπιμέλεια που ζητά ο τραγουδιστήςΣίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Τι σημαίνει πρακτικά η συνεπιμέλεια που ζητά ο τραγουδιστήςWatch this video on YouTube

fanpage