Θα τραγουδάει στον Παράδεισο – Αuτή είναι η αiτια θaνάτου του Βασίλη Καρρά

Πέθανε σήμερα ο Βασίλης Καρράς παραμονή Χριστουγέννων, σύμφωνα με πληροφορίες.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Καρράς έφυγε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη και η αιτία θανάτου του είναι η ανακοπή.

Ο Βασίλης Καρράς έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν σοβαρή και η ασθένειά του ήταν δύσκολα αντιμετωπίσιμη, αλλά ο Βασίλης Καρράς το πάλευε με σθένος.

Ο καρκίνος είχε επιστρέψει και οι γιατροί επικεντρώνονταν τόσο στην αντιμετώπιση όσο και στην παροχή παρηγορητικής θεραπείας, προκειμένου ο καλλιτέχνης να ζει με αξιοπρέπεια χωρίς πόνους.

Από την πρώτη στιγμή, ο Βασίλης Καρράς και η οικογένειά του ήταν ενήμεροι για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ο Καρράς, γνωστός για τη γενναιότητά του, πάλευε με αξιοπρέπεια και θάρρος.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, οι οικείοι, οι φίλοι και οι θαυμαστές του καλλιτέχνη προσεύχονταν για ένα θαύμα.

Η δημόσια παρέμβαση του Βασίλη Καρρά

Πριν λίγες εβδομάδες, ο Βασίλης Καρράς είχε κάνει μια μεγάλη έκπληξη στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το Live του Fame Story.

Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής βγήκε τηλεφωνικά σε ζωντανή σύνδεση λίγες μόλις ώρες μετά την επιστροφή στο σπίτι από το διαβαλκανικό νοσοκομείο όπου βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα.

Έτσι, ο Βασίλης Καρράς σημείωσε χαρακτηριστικά με χαμόγελο και αισιοδοξία τα εξής:

«Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα, για την φιλοξενία αυτή τη μικρούλα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω».

«Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά» αναφώνησε, εν συνεχεία, ο γνωστός τραγουδιστής το βράδυ της Παρασκευής στο μουσικό σόου του STAR. «Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντώνης Ρέμος προκειμένου να εκφράσει και εκείνος δυο λόγια καρδιάς στον αγαπημένο του συνάδελφο, Βασίλη Καρρά με εκείνον να αποκρίνεται με νόημα: «Πιτσιρίκο… Πιτσιρίκο… Είμαι εδώ».

Πηγή: www.tilestwra.com