Θανατηφόρο Λευκωσία: Νεκρός 23χρονος συνοδηγός του οχήματος (φωτό)

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε στη Λευκωσία – Νεκρός 23χρονος συνοδηγός του οχήματος – Στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός.

Άλλη μια τραγωδία, η δεύτερη μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες, γράφτηκε στην άσφαλτο.

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου επί της λεωφόρου Αγίου Ιλαρίωνος στην περιοχή ΣΟΠΑΖ στο Καϊμακλί.

Από το τροχαίο σύμφωνα με την Αστυνομία βρήκε ακαριαίο θάνατο 23χρονος συνοδηγός του οχήματος PANAYOT PANOV, από τη Βουλγαρία.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δυο πρόσωπα ηλικίας 19 και 23 ετών.

Σύμφωνα με την Aστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 19χρονος οδηγός επίσης από την Βουλγαρία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ.

Συνεπεία της σύγκρουσης, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του PANAYOT, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του.

θανατηφόρο τροχαίο ΚαϊμακλίΝεκρός 23χρονος συνοδηγός

Στο πίσω κάθισμα του οχήματος, εντοπίστηκε τραυματισμένος και 19χρονος oδηγός ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

τροχαίο στο ΚαϊμακλίΘανατηφόρο Λευκωσία

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή με τον Πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Πηγή: Cyprustimes.com