Θλίψη: Έφυγε η Κατερίνα σε ηλικία μόλις 50 ετών!

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών η Κατερίνα Ιωακείμ. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δημοσιογράφος Παντελής Λώλης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

“Καλό παράδεισο Κατερίνα ΜΟΥ…Να το διαβάζεις και να μην πιστεύεις στα μάτια σου. Έφυγε η Κατερίνα Ιωακείμ. Τρέμει το χέρι μου γράφοντας το τελευταίο αντίο στην Κατερίνα ΜΟΥ. Η συνάδελφος μου, η φίλη μου, το alter ego μου από το 2000 ως το 2015 στο ρεπορτάζ, πρώτα στον γραπτό τύπο και μετέπειτα στην τηλεόραση της Nova, δεν είναι πια μαζί μας. Τι να θυμηθώ από τη συνεργασία μας… Πόσα βράδια που ψάχναμε την είδηση, πόσα τηλεφωνήματα, πόσες αποστολές μαζί.

Τι να πεις κανείς για τις δημοσιογραφικές της ικανότητες. Ρεπόρτερ βόλεϊ με δυνατή υπογραφή, η οποία την τελευταία 10ετία είχε μεταπηδήσει σε κορυφαίες δημοσιογραφικές θέσεις σε ιστότοπους με διαφορετικό αντικείμενο, δείγμα των απεριόριστων ικανοτήτων της. Πανέξυπνη, απίθανο μυαλό… Η φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο είναι από το ταξίδι μας τον Οκτώβρη του 2002 στη Σάλτα της Αργεντινής. Στο κέντρο η πάντα χαμογελαστή Κατερίνα ΜΟΥ, η οποία θα βρει στον παράδεισο την Γεωργία Παπαδοπούλου (αριστερά), που “ταξίδευσε” κι αυτή πρόωρα… Θα έχουν να πουν και να θυμηθούν πολλά. Θα συνεχίσουν την κουβέντα για τις “νοσοκόμες” που άρχισαν με τον Στέλιο (σ.σ. Προσαλίκα) σε εκείνη την αποστολή. Ο Στέλιος είναι “υπεύθυνος” για το “Κατερίνα ΜΟΥ”. Όποτε με έπαιρνε η Κατερίνα τηλέφωνο μου έλεγε “Παντελή ΜΟΥ”. Αυτό το “ΜΟΥ” άρεσε στον Στέλιο και μας το είχε κολλήσει σε μένα και στην Κατερίνα. Στα 50 της χρόνια η Κατερίνα ΜΟΥ, η Κατερίνας μας, λοιπόν έφυγε. Αφήνει πίσω της τον συνάδελφο Γιώργο Σκευοφύλακα. Γιώργο κουράγιο και δύναμη…”.

Το συγκινητικό “αντίο” του συζύγου της

Ο σύζυγός της, Γιώργος Σκευοφύλακας, ο οποίος είναι επίσης δημοσιογράφος την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

“Σήμερα έφυγε το κορίτσι μου, το στήριγμά μου, η Κατερίνα μου. Τουλάχιστον εκεί θα βρεις τη Γεωργία, τον Βαγγελάκη και την Κατερινούλα. Καλό ταξίδι κορίτσι μου.
Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση. Το τελευταίο αντίο θα το πούμε την Τρίτη 8 του μήνα στον Λογγό-Φθιώτιδας.(το χωριό της που λάτρεψε) στις 11:00 το πρωί”, έγραψε χαρακτηριστικά.


instyle.gr