Θρήνος: Νεκρή η τετράχρονη Σάρα. Δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή

Σε βαρύ κλίμα συγκίνησης και πένθους, θα τελεστεί αύριο η κηδεία της τετράχρονης Σάρας, που υπέστη ανακοπή καρδιάς μετά από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στα δόντια σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού.

Σε ανακοίνωση της οικογένειας, αναφέρεται ότι η κηδεία θα τελεστή στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας στο Λιοπέτρι. Παράλληλα, η οικογένεια καλεί όσους τιμούν την μνήμη της τετράχρονης να παραστούν, φορώντας άσπρες μπλούζες για το τελευταίο αντίο.

Τι συνέβη;

Το τετράχρονο αγγελούδι είχε μεταβεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λεμεσό, με μόλυνση στα δόντια, ενώ οι ιατροί φαίνεται να της χορήγησαν αναισθητικό για να την υποβάλουν σε επέμβαση. Ωστόσο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το κοριτσάκι υπέστη ανακοπή καρδιάςς, με τους γιατρούς να επιχειρούν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Το τετράχρονο αγγελούδι, επανήλθε μετά από μια ώρα, ωστόσο ήταν κλινικά νεκρό. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένο στην Εντατική, ενώ είχε υποβληθεί σε όλα τα τεστ εγκεφαλικού θανάτου, τα οποία ήταν αρνητικά. Δυστυχώς, η τετράχρονη το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή και έφυγε για το μεγάλο το ταξίδι.

Πηγή: nassosblog.gr