Τι έγραψε ο Εκτορας Μποτρίνι για τη Μαργαρίτα του MasterChef – Δούλευε σε εστιατόριό του 4 χρόνια

Μεγάλη νικήτρια του MasterChef 5 αναδείχθηκε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, παίρνοντας μάλιστα και τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef.

Η Μαργαρίτα κατάφερε να επικρατήσει με 38 βαθμούς έναντι του Διονύση που έλαβε 37, κερδίζοντας έτσι το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Φυσικά, η οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι χάρηκαν πολύ με αυτή την επιτυχία της. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τη Μαργαρίτα στο παρελθόν και θέλησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram να στείλει τα συγχαρητήριά του.

«Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δούλεψε για 4 χρόνια μαζί μας. Και με συγκινεί να βλέπω παιδιά της μαγειρικής μας ομάδας, ανθρώπους που πάντα θα νιώθω οικογένειά μου να πηγαίνουν μπροστά, να διακρίνονται, να χαράζουν δικό τους δρόμο, να προοδεύουν και να αριστεύουν. Και πολύ περισσότερο χαίρομαι όταν μια γυναίκα καταφέρνει να βγει μπροστά και να υπενθυμίσει σε όλους μας το σπουδαία ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες ως μεθοδικότερες και πιο αφοσιωμένες από τους άνδρες στην εξέλιξη της μαγειρικής. Μπράβο Μαργαρίτα, είσαι αστέρι! Από την πρώτη σου κιόλας εμφάνιση ξεχώρισες για το μαγειρικό σου ήθος! Τον αξίζεις τον τίτλο σου πέρα ως πέρα!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Έκτορας Μποτρίνι, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με την παρακάτω φωτογραφία:

Πηγή: iefimerida.gr